ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
«Κύριε πρόεδρε προτείνουμε ο εκπρόσωπος του φορέα να μην περάσει από Διοικητική επιτροπή. Αλλά από το Διοικητικό συμβούλιο όπου είναι το ανώτερο όργανο. Αλήθεια τι σας φοβίζει να το φέρεται στο Διοικητικό συμβούλιο?»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |
 
Κύριε πρόεδρε
μετά από συνεδρίαση  του Τουριστικου Τμήματος αποφασίσαμε τα εξής.
Θέμα συζήτησης: Εκπροσώπηση μέλους στην επιτροπή φορεων  της περιοχής του ΝΑΥΑΓΙΟΥ
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν  ,  πριν τη συνεδρίαση τις διοικητικής επιτροπής, το όνομα του εκπρόσωπου, μόνο  τυχαίο δεν μπορεί να ειναι. Δεν ανήκει στο τουριστικό τμήμα, αυτο σημαίνει  ότι κάτι δεν πάει καλά, ως προς την διαδικασία επιλογής προσώπου, όπου για εμάς αφήνει ερωτηματικά.
Το μόνο τμήμα που έχει την αρμοδιότητα εκπροσώπησης μέλους στην επιτροπή φορέων,  είναι το τουριστικό τμήμα, το οποίο εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες του Τουρισμού.  Αυτή την σημασία έχει και το τμήμα στο επιμελητήριο Ζακύνθου.
Κύριε πρόεδρε,  προτείνουμε ο εκπρόσωπος του φορέα,  να μην περάσει από Διοικητική επιτροπή, αλλά από το Διοικητικό συμβούλιο, όπου είναι το ανώτερο όργανο. Αλήθεια τι σας φοβίζει να το φέρεται στο Διοικητικό συμβούλιο?  Για εμάς έχει σημασία. Το κάθε μέλος θα πάρει θεση,  θα προτείνει, θα πει την άποψη του προς το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού είναι ένα  πολύ σημαντικό θέμα  για το νησί μας, που σκοπό έχει την τουριστική διαχείριση της περιοχης του ΝΑΥΑΓΙΟΥ, αλλά και προβολής  του τουριστικου μας προϊόντος, της Ζακύνθου μας.
Παρακαλείσθε να αποδεχθείτε την πρόταση μας και να ορίσετε  εκτάκτως  Διοικητικό συμβούλιο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει λογο  ύπαρξης το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
Το καταργείται από μόνοι σας, με τις πράξεις σας.
 
 
 
Μέλη:
Ιωάννης Λιβερης
Δημήτριος Ξενος
Αναστασιος Μποτωνης απων
Διονύσιος Μποτωνης    
 
                       
 
                                      Ο
                             Πρόεδρος
                         Τουριστικού Τμήματος
                             Ιωάννης Λιβερης