ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Συγχαρητήρια τόσο στον Σύνδεσμο Καθαριότητας όσο και στον Δήμο Ζακύνθου για τις επιτυχείς προσπάθειες τους στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών,έδωσε η εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.


Στην σχετική επιστολή η εταιρεία, που έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον Δήμο Ζακύνθου και αποτελεί μη κερδοσκοπικό συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ηλεκτρικού/ηλεκτρονικού εξοπλισμού, σημειώνει:

- Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την προσπάθεια σας σχετικά με την ανακύκλωση ηλεκτρικών- ηλεκτρονικών συσκευών. Παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, την έξαρση των γυρολόγων και την οικονομική κρίση που έχει αντίκτυπο στην απόθεση ηλεκτρικών- ηλεκτρονικών συσκευών, ο Δήμος σας κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις εναλλακτικής διαχείρισης αυτών των συσκευών.

- Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε και να αυξήσετε αυτή την δραστηριότητα, που ασφαλώς συμβάλει όχι μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά δημιουργεί και τις προυποθέσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών, στην τόσο σημαντική υπόθεσης της Ανακύκλωσης στη χώρα μας. Να είστε σίγουροι ότι η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. θα είναι αρωγός των προσπάθειων σας.