ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
Και ενώ η Δημοτική Αρχή παρουσιάζει και μάλιστα σε εβδομαδιαία βάση τις παρεμβάσεις της με στόχο ,όπως επισημαίνει , τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών, από την  άλλη συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι καταγγελίες των πολιτών για εικόνες εγκατάλειψης της πόλης και όχι μόνο.
Σε κάθε περίπτωση, οι ευθύνες καταμερίζονται, μπορεί σε έναν βαθμό για ορισμένα από τα προβλήματα και τα «κακώς κείμενα» της καθημερινότητάς μας να ευθυνόμαστε και εμείς οι πολίτες, ωστόσο αυτό δεν μπορεί, σε καμία απολύτως περίπτωση, να αποτελεί την μόνιμη δικαιολογία των θεσμικών φορέων και, εν προκειμένω, της Δημοτικής Αρχής Ζακύνθου.
Η εγκατάλειψη των δημόσιων χώρων στην πόλη μας είναι πλέον περισσότερο από εμφανής, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το δημοτικό οδικό δίκτυο, στην περίπτωση αυτή μάλιστα τα λόγια είναι περιττά, καθώς και στην προβληματική, σε ορισμένες περιοχές, αποκομιδή των απορριμμάτων .
Στα πλαίσια αυτά, την έντονη δυσφορία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Πόλη της Ζακύνθου και στις τουριστικές περιοχές , παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε η τουριστική περίοδος και η επισκεψιμότητα αυξάνεται καθημερινά, εκφράζουν κάτοικοι και επιχειρηματίες καταγράφοντας τις εμφανείς εικόνες εγκατάλειψης.
  Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί αποτυπώνει «με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την πλήρη εγκατάλειψη και την παντελή αδιαφορία των τοπικών αρχών ακόμη και κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα» επισημαίνουν χαρακτηριστικά με μηνύματά τους στο IonianRadio.gr και στην ZantePress 24