ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. δήμαρχος θα αντιληφθεί τις ευθύνες του απέναντι στον τόπο και θα προχωρήσει στο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά πρόσκαιρο κλείσιμο της στα τροχοφόρα και παράλληλα θα εργαστεί μαζί με όλους τους συναρμόδιους φορείς του νησιού μας έτσι ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες εκείνες που θα πεζοδρομήσουν τους παραπάνω δρόμους οριστικά»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |
 
Δυστυχώς για πρώτη χρονιά φέτος η Δ.Α δεν αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της πεζοδρόμησης της Αλ. Ρωμα-21ης Μαΐου και πάρα τις οχλήσεις μας στον δήμαρχο δεν έχουν ακόμα τελεσφορήσει.
Για ύστατη φορά καλούμε τον κ. Αρετάκη να προχωρήσει άμεσα στην απαγόρευση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης δίνοντας την αναγκαία ανάσα τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο πλήθος των επισκεπτών του νησιού  μας που επιθυμούν πεζοί να κάνουν τη βόλτα τους.
Η άθλια εικόνα της Αλ.Ρωμα-21ης Μαΐου είναι ντροπή και προσβολή σε όλους όσους μας τιμούν κάνοντας διακοπές τους στο νησί μας και δεν τιμούν ούτε τη δημοτική αρχή ούτε την Ζακυνθινή φιλοξενία.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. δήμαρχος θα αντιληφθεί τις ευθύνες του απέναντι στον τόπο και θα προχωρήσει στο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά πρόσκαιρο κλείσιμο της στα τροχοφόρα και παράλληλα θα εργαστεί μαζί με όλους τους συναρμόδιους φορείς του νησιού μας έτσι ώστε να προχωρήσουν οι ενέργειες εκείνες που θα πεζοδρομήσουν τους παραπάνω δρόμους οριστικά (σήμανση-παρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες).Εμείς ως Δ.Σ του εμπορικού κόσμου θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για μια ομορφότερη πόλη και θα ήμαστε παρόντες σε όλες τις ενέργειες του Δήμου προς αυτήν την κατεύθυνση.
                                  Με εκτίμηση
 
                                Ο πρόεδρος του Δ.Σ