• «Στόχος μας είναι να συνδεθεί ο δυναμικός αγροτικός τομέας του νησιού μας με την επιχειρηματικότητα και δη την καινοτόμο, συνθήκη που θα επιτρέψει σε περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον κλάδο προς όφελος της Ζακύνθου»
ΠΡΟΣ: κ. Διονύσιο Βερτζάγια - Πρόεδρο Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών  Ζακύνθου και μέλη του νέου Δ.Σ.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την εκλογή σας στην Προεδρία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου  όπως επίσης και το νέο Δ.Σ..
Καλείστε να αναλάβετε τα ηνία της Ένωσης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, εν μέσω διαρκών διεθνών κρίσεων που σίγουρα κάνουν τις συνθήκες σημαντικά πιο δύσκολες.
Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομίας του τόπου μας και οφείλουμε να τον διαχειριστούμε με προσοχή και με γνώμονα πάντα την διαρκή του ανάπτυξη.
Στόχος μας είναι να συνδεθεί ο δυναμικός αγροτικός τομέας του νησιού μας με την επιχειρηματικότητα και δη την καινοτόμο, συνθήκη που θα επιτρέψει σε περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον κλάδο προς όφελος της Ζακύνθου.
Προσβλέπω στη στενή και διαρκή μας συνεργασία ώστε μαζί να μπορέσουμε να δώσουμε στον αγροτικό τομέα τη θέση που του αξίζει.
Εύχομαι σε εσάς  και στο νέο Δ.Σ. καλή και γόνιμη θητεία και δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις.
Με εκτίμηση
Γεώργιος Στασινόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης
Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας