ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Άκρως εποικοδομητική, η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ, Πέτρο Γιαννούλη».
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Νικήτας Αρετάκης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταύρο Κακολύρη , στο πλαίσιο των επαφών της Δημοτικής Αρχής  με πολίτες και Προέδρους Δημοτικών Διαμερισμάτων, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου , το Δημοτικό Διαμέρισμα Βασιλικού, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Πέτρο Γιαννούλη .
Η επίσκεψη στον Βασιλικό, έγινε σε μια προσπάθεια , αφενός να δοθούν άμεσες λύσεις σε προβλήματα, που ταλαιπωρούν τους πολίτες και συνδέονται με την καθημερινότητά τους , κι αφετέρου να προγραμματισθούν ,μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας, η υλοποίηση σημαντικών έργων,  στα πλαίσια των δεσμεύσεων του Δημάρχου προς τους προέδρους των ΤΚ, όπως έργα οδοποιίας , και η ολοκλήρωση του Πολυδύναμου κέντρου , έργο ενταγμένο στο πρόγραμμα  ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
Ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , Σταύρος Κακολύρης , δήλωσε  στην Zante Press24 ,ότι η Δημοτική αρχή προσπαθεί να αντιμετωπίσει χρόνια προβλήματα  και παθογένειες ετών,  που έχουν τα δημοτικά διαμερίσματα ,κυρίως στον τομέα της οδοποιίας. Επιπλέον πρόσθεσε ότι, «προσπαθούμε να διαχειριστούμε  μία δύσκολη κατάσταση και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που επιβάλλουν οι ανάγκες των καιρών. Η Δημοτική Αρχή , Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι,  θέλουμε να διαβεβαιώσουμε έμπρακτα τους Δημότες των Δημοτικών Διαμερισμάτων  και όλους τους πολίτες, ότι, όχι μόνο επιβάλλεται , αλλά, κινούμαστε προς την κατεύθυνση να τύχουν καλύτερης τύχης. Η σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας ,Πέτρο Γιαννούλη , ήταν άκρως εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές. Αυτό θα συνεχιστεί, καθώς  στις προθέσεις μας είναι να επισκεφτούμε άμεσα  όλες τις περιοχές που εκτελούνται έργα , ή  έχουν ενταχτεί προς υλοποίηση  .
Στόχος, προσωπικά του Δημάρχου ,αλλά και ολόκληρης της Δημοτικής Αρχής , είναι να συνεχίσουμε αυτή την αμφίδρομη σχέση που έχουμε δημιουργήσει προς όφελος όλων  των πολιτών».
Να σημειώσουμε, ότι στον Βασιλικό πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού παραλιών,ενώ άμεσα ξεκινά η αποκατάσταση δρόμων που υπέδειξε ο πρόεδρος της Κοινότητας καθώς και η διάνοιξη του δρόμου πυρασφάλειας στην Δάφνη.