ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Διευκρινήσεις και απαντήσεις αναφορικά τόσο με το δικό του σχόλιο, όσο και με εκείνα που ακολούθησαν την ανάρτηση του σχετικά με τον πρώην βουλευτή Ζακύνθου Δ. Παλαιοθόδωρο, έδωσε σήμερα διαδικτυακά -και πάλι- ο Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης.

Στην προσωπική του σελίδα σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μποζίκης σημειώνει με έμφαση:

- Επειδή κάποιοι με αφορμή το σχόλιο μου για τον κ. ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟ κάνουν περίεργους συνειρμούς για το πρόσωπο μου έχω να τους γράψω τα εξής : δεν έχω διοριστεί ΠΟΤΕ σε καμία ΔΗΜΟΣΙΑ θέση! Δεν έχω διορίσει ΚΑΝΕΝΑ στενό ή μακρινό συγγενή μου! Επάγγελμα έχω και αυτό με συντηρούσε και θα με συντηρεί όταν δεν θα είμαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!

- Οι πολιτικές μου θέσεις είναι γνωστές και δεν έχουν αλλάξει ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν συνεργάστηκα με το ΚΚΕ στον Δήμο Αρκαδιων ποτε δεν ήμουν κομματικό μέλος! Η στήριξη των ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ στις εκλογές του 2010 ήταν αποτέλεσμα ανοιχτών στην κοινωνία προκριματικών εκλογών!! Ακόμα και τώρα δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος ! Μέχρι το 1998 ανήκα στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα πιστεύω στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεραs!!!Οποίος έχει αντίθετη άποψη εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε!