Διευκρινήσεις και απαντήσεις αναφορικά τόσο με το δικό του σχόλιο, όσο και με εκείνα που ακολούθησαν την ανάρτηση του σχετικά με τον πρώην βουλευτή Ζακύνθου Δ. Παλαιοθόδωρο, έδωσε σήμερα διαδικτυακά -και πάλι- ο Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης.

Στην προσωπική του σελίδα σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μποζίκης σημειώνει με έμφαση:

- Επειδή κάποιοι με αφορμή το σχόλιο μου για τον κ. ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟ κάνουν περίεργους συνειρμούς για το πρόσωπο μου έχω να τους γράψω τα εξής : δεν έχω διοριστεί ΠΟΤΕ σε καμία ΔΗΜΟΣΙΑ θέση! Δεν έχω διορίσει ΚΑΝΕΝΑ στενό ή μακρινό συγγενή μου! Επάγγελμα έχω και αυτό με συντηρούσε και θα με συντηρεί όταν δεν θα είμαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!

- Οι πολιτικές μου θέσεις είναι γνωστές και δεν έχουν αλλάξει ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν συνεργάστηκα με το ΚΚΕ στον Δήμο Αρκαδιων ποτε δεν ήμουν κομματικό μέλος! Η στήριξη των ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ στις εκλογές του 2010 ήταν αποτέλεσμα ανοιχτών στην κοινωνία προκριματικών εκλογών!! Ακόμα και τώρα δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος ! Μέχρι το 1998 ανήκα στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα πιστεύω στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεραs!!!Οποίος έχει αντίθετη άποψη εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε!