ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλαμακίου, Χρήστος Κοντονής , με ανάρτησή του στο fb , για την «συντήρηση του δρόμου Καλαμακίου –Λαγανά»
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, ο αγώνας μου για την συντήρηση του δρόμου Καλαμάκι Λαγανά έφτασε. Μετά από δύο χρόνια καθυστέρηση και πίεση από τον Αντιδήμαρχο Βαρβαρίγο, το τοπικό συμβούλιο, την τοπική κοινωνία και φορείς ο Δήμος υλοποιεί την μια από τρεις υποσχέσεις που μας είχε δώσει για τα τρία περίφημα τεχνικά έργα. Τώρα σειρά έχει ο δρόμος Πάστρας . Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν τα καταστήματα αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα αξίζει ο κόπος και θα μειωθούν τα τροχαία ατύχημα που έχουν στοιχίσει και ανθρώπινες ζωές.
Θα περιμένω τα αποτελέσματα και κατά πόσο μήκος θα συντηρηθεί ο δρόμος ευελπιστώ να κρατήσει την υπόσχεση του ο κ Δήμαρχος για όλο το μήκος του δρόμου από την γέφυρα  Γρηγόρης σούπερ μάρκετ έως τον κόμβο. Σεβόμενος τους συμπολίτες μου και ιδιαίτερως τους ψηφοφόρους μου υπόσχομαι ότι θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για την περιοχή μας.  Τα
ευχαριστήρια μετά βλέποντας τα αποτέλεσμα».