ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, προσέφερε εικόνα του Αγίου Δημητρίου, στον Βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να τον ευχαριστήσει για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ,συγκεκριμένα, κάλυψη της συντήρησης δύο σημαντικών αγιογραφικών πινάκων (18ος αιώνας), που βρίσκονται στον Ναό.
 Ακολουθεί το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
   Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ενορίας Δράκα Ζακύνθου παραβρέθηκα μαζί με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Πέτρο Ρένεση και πολλούς από τους κατοίκους της περιοχής κατά τον πρωινό εκκλησιασμό της εορτής Πεντηκοστής, τη 12η Ιουνίου 2022, ιερουργούντος του Εφημερίου, π. Ιωάννου Ρένεση.
   Είχα τη μεγάλη χαρά να συνομιλήσω και να ανταλλάξω ευχές με πολλά από τα μέλη της τοπικής κοινότητας, ενώ με τιμή παρέλαβα από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο μια εικόνα του Αγίου Δημητρίου την οποία ευγενικά μου προσέφεραν θέλοντας με τον τρόπο αυτό να με ευχαριστήσουν για την ταπεινή πρωτοβουλία που με χαρά ανέλαβα, να καλύψω, δηλαδή, τη συντήρηση δύο σημαντικών αγιογραφικών πινάκων που χρονολογούνται στα μέσα του 18ου αιώνα, και κοσμούν τον Ναό.