Πολιτική συγκέντρωση με τον βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή, διοργάνωσε η τοπική οργάνωση Κυψέλης του Συριζα ΕΚΜ την Κυριακή 24 Φλεβάρη στις 8μμ, στην αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης.


Στην εισαγωγική ομιλία του ο βουλευτής αναφέρθηκε στα εκρηκτικά κοινωνικά αδιέξοδα, την εκτίναξη της ανεργίας, την φτωχοποίηση της κοινωνίας και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που οδηγεί η υλοποίηση των μέτρων του Μνημονίου ΙΙΙ από την τρικομματική συγκυβέρνηση.

- Την ίδια περίοδο η πλαστή επικοινωνιακή εικόνα που η συγκυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσπάθησαν να καλλιεργήσουν στην κοινωνία μετά την περίφημη δόση καταρρέει μαζί με τα έσοδα του εικονικού πλέον προϋπολογισμού, εντείνοντας τις εσωτερικές τριβές και αντιπαραθέσεις στην κυβέρνηση, υπογράμμισε ο κ. Κοντονής.

Ο Σταύρος Κοντονής τόνισε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη ανάπτυξης ενός ρωμαλέου μαζικού κινήματος που θα οδηγήσει στην ανατροπή της συγκυβέρνησης και θα αποτελέσει το στήριγμα της κυβέρνησης της αριστεράς για την κατάργηση των μνημονίων, την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με στόχο την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την αποπληρωμή του υπολοίπου μετά περίοδο χάριτος με ρήτρα ανάπτυξης, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας

Στην συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος με τους παρευρισκόμενους καθώς και αναφορά σε τοπικά ζητήματα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην δημιουργία δημοτικής κίνησης με στόχο την διεκδίκηση του δήμου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.