ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αν έχετε υπολογιστή, έχετε ήδη περπατήσει την Ζάκυνθο χάρη στο Virtualzakynthos.gr!

Το site, που έχει ήδη "κλέψει" τις εντυπώσεις και την προτίμηση του κόσμου, αποτελεί έναν πρωτοπόρο πανοραμικό, τουριστικό και επαγγελματικό οδηγό για το νησί της Ζακύνθου. Μέσα από ένα διαδραστικό περιβάλλον 360ο ο επισκέπτης του site έχει τη δυνατότητα να περπατήσει τη Ζάκυνθο βήμα προς βήμα. Αξιοθέατα, πλατείες, παραλίες και επιχειρήσεις είναι διαθέσιμα στον επισκέπτη προς εξερεύνηση.

- Συνδυάζοντας την τεχνική φωτογράφισης 360ο ευρείας κλίμακας με προηγμένες διαδικτυακές εφαρμογές κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο τουριστικό εργαλείο προβολής για τον επισκέπτη του νησιού που ψάχνει πληροφορίες στο ίντερνετ, σημειώνεται από τους διαχειριστές κ.κ. Διονύση Γκούσκο και Διονύση Γράμψα.

- Η μεταφορά όλης της Ζακύνθου (από άκρη σε άκρη) σε εικονική πραγματικότητα, η συνεχής βελτίωση της τεχνολογίας του site μας, η εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η υποχρέωση να διατηρήσουμε το περιεχόμενό του έγκυρο και ενημερωμένο αποτελούν βασικούς στόχους μας για το μέλλον.

- Η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε εκτός από την πρωτοπορία που παρουσιάζει σε τεχνολογικό επίπεδο διακρίνεται και για το επιχειρηματικό της μοντέλο. Σύγχρονες υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές, επιμονή και σκληρή δουλειά αποδεικνύουν ότι εν μέσω κρίσης υπάρχουν ακόμα ιδέες που «δουλεύουν».

- Σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να προωθήσουμε την ιδέα μας και εκτός Ελλάδας αφού σε συνεργασία με Κύπριους επενδυτές ετοιμάσαμε και σύντομα θα παρουσιάσουμε την αντίστοιχη Κυπριακή έκδοση, το Virtual-cyprus.com.

Και τα δύο site θα παρουσιαστούν στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για το 2013, την ITB Berlin, που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο Βερολίνο της Γερμανίας.