ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αιχμές για την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο άφησε σε σημερινές δηλώσεις του στην zantepress24 ο κ. Στάθης Μπετίνης, ένας από τους έξι εκπροσώπους του νησιού για το συνέδριο του Κινήματος την ερχόμενη εβδομάδα.

- Η υπόθεση συμμετοχής στο Συνέδριο από την Ζάκυνθο ήταν - με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό- .... παραμελημένη! Ίσως δεν υφίσταται εδώ κομματικό όργανο για να οργανώσει τις απαραίτητες διαδικασίες, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπετίνης αναφερόμενος στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων από το νησί και "φωτογραφίζοντας" τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

- Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, κάποιοι ενδιαφέρθηκαν, κάποιοι άλλοι ίσως και να επιθυμούσαν την αποχή της Ζακύνθου από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Παρόλαυτα, 169 άτομα προσήλθαν χθες στις διαδικασίες - ένας ικανοποιητικός θεωρώ αριθμός που, θα ήταν μεγαλύτερος εάν είχαμε περισσότερο χρόνο. Ας γνωρίζουν ορισμένοι πως πλανώνται πλάνη οικτρά εάν νομίζουν ότι ο χώρος του Κινήματος θα σβήσει!, συμπλήρωσε με έμφαση ο κ. Μπετίνης.

- Όσοι αρέσκονται στο να κάνουν συνέχεια αποδοκιμαστική κριτική στο ΠΑΣΟΚ και να περιμένουν την διάλυση του, ας το αφήσουν ήσυχο και ας ενταχθούν όπου αλλού θέλουν να κατευθυνθούν. Πρόκειται για ανιστόρητους σχετικά με το χώρο και η "απάντηση" που δόθηκε με την πανελλήνια, απρόσμενη, συμμετοχή του κόσμου, ήταν αποστομωτική.

Ο κ. Μπετίνης χαρακτήρισε ως αφετηρία το επικείμενο συνέδριο του κόμματος, μη παραβλέποντας τις σοβαρές δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

- Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Θέλει δουλειά,ειλικρίνεια των προθέσεων όλων και όχι ... ομαδούλες!, υπογράμμισε.

- Αυτά ήταν γνωρίσματα που αποτέλεσαν  μία από τις παραμέτρους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή κατάσταση. Επιμένω στο κριτήριο της ειλικρίνειας και στην ρεαλιστική αντιμετώπιση των δυσκολιών και όχι στον ... Μπερλουσκονισμό, που υπόσχεται αφειδώς πράγματα που ΔΕΝ γίνονται!

- Όλα τα κόμματα οφείλουν να επιδείξουν ειλικρίνεια και να καταθέσουν την αλήθεια για όλα τα καυτά θέματα της εποχής μας. Όχι άλλα "θα", όχι άλλα χαιδέματα στα αυτιά! Δυστυχώς, τόνισε, το μόνο που βλέπουμε είναι μία πολιτική "πασαλείματος" από όλες τις πλευρές. Μιλούν όλοι -για παράδειγμα- για σαπίλα και διαφθορά ... και τί κάνουν για αυτό;!

- Τί κάνουν ,π.χ., για να νιώσει ο πολίτης πως υπάρχει άμεση δικαιοσύνη; Δεν έχεις δίπλωμα για το μηχανάκι και πας αυτόφωρο .... "ασελγείς" στο Δημόσιο χρήμα και χρειάζονται χρόνια για να δικαστείς!

- Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Οι αλλαγές θα γίνουν με ευρεία συναίνεση, σε επίπεδο κοινωνίας, ώστε να αρχίσει η χώρα να ξεφεύγει  από παθογένειες και παλαιά αμαρτήματα, κατέληξε ο κ. Μπετίνης.

Να σημειωθεί πως, οι χθεσινές διαδικασίες ανέδειξαν τους εξής συνέδρους για το ΠΑΣΟΚ: Αντώνη Γιακουμέλο, Στάθη Μπετίνη, Αντώνη Αμπελά, Γεράσιμο Τσαγκαρόπουλο, Σπάρτη Βυθούλκα και Γιάννη Κομιώτη.