ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σκληρή απάντηση στα διαδικτυακά σχόλια του Δημάρχου Ζακύνθου Στέλιου Μποζίκη επεφύλασσε ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παλαιοθόδωρος, καλώντας τον να μην είναι αλαζόνας (!)

Ο κ. Παλαιοθόδωρος σε δηλώσεις του στην zantepress24, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και την απογόητευση του για τον τρόπο, όπως ανάφερε, που ο Δήμαρχος Ζακύνθου παρερμήνευσε τις αρχικές δηλώσεις του και άσκησε κριτική στο πρόσωπο του.

- Διάβασα στην ηλεκτρονική εφημερίδα σας μία δήλωση του δημάρχου αναφορικά με τοποθέτηση μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό όπου σχολίαζα το πολιτικό γίνεσθαι.

Έκανα έκκληση στους ζακυνθινούς - και συνεχίζω να κάνω- για να αντιδράσουν κινητοποιούμενοι απέναντι στην λαίλαπα της Τρόικας και της φιλελλεύθερης πολιτικής που έχει ισοπεδώσει την ελληνική οικονομία, τον κοινωνικό ιστό, τους νέους, τις γυναίκες, και πόσα άλλα!

Δεν ξέρω τί ενόχλησε τον Δήμαρχο. Αλλά, προσπαθεί με περίσσια αλαζονεία και χωρίς σεβασμό απέναντι σε έναν άθρωπο που οι ζακυνθινοί έστειλαν στη Βουλή δύο φορές, να ρίξει λάσπη. Δεν είναι σωστό, υπογράμμισε ο κ. Παλαιοθόδωρος και συνέχισε σε έντονο ύφος:

- Η αλαζονεία βλάπτει την εξουσία. Πρέπει να είναι σεμνός και να μην "καβαλάει το καλάμι"!

- Είμαι περήφανος που ο Ανδρέας Παπανδρέου με επέλεξε να υπηρετήσω την χώρα μέσα από σημαντικές θέσεις. Ας συμβουλευθεί ο κ. Μποζίκης, τον αντιδήμαρχο του κ. Κολύρη για το ποιός είμαι αφού, με τον κ. Κολύρη συνυπάρξαμε στην Διοίκηση της ΕΛΚΕΠΑ!

-Ας τον ενημερώσει λοιπόν για το ότι το ΕΛΚΕΠΑ βραβεύτηκε τότε από την Ε.Ε. ως το καλύτερο Κέντρο της Ευρώπης, πράγμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα!

- Η δική μου πορεία υπήρξε διάφανη, σεμνή και σαφής. Αν είμαι .... ανεπάγγελτος, όπως λέει ο κ. Μποζίκης, θα τον ενημερώσω πως έχω ένσημα από 13 χρονών γιατί εργάστηκα, μεταξύ άλλων, ως τορναδόρος, τοπογράφος, προγραμματιστής, διευθυντής πωλήσεων, γενικός μάνατζερ κλπ,  και όταν πήγα στο ΕΛΚΕΠΑ -μετά από πρόταση του Ανδρέα Παπανδρέου- πήγα με μικρότερο μισθό από ότι λάμβανα πριν!

- Υπήρξα και παραμένω αγωνιστής και δούλεψα για ένα ΠΑΣΟΚ λαικής κυριαρχίας, όπως πρεσβευε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στην ουσία λοιπόν; Ούτε ανεπάγγελτος είμαι, σπούδασα και παράλληλα εργαζόμουν, και η Ζακυνθινή κοινωνία έχει μνήμη. Ας μη με προκαλέσει ξανά ο κ. Μποζίκης γιατί ... έχω και εγώ μνήμη!

Στις χειμαρρώδης δηλώσεις του, ο κ. Παλαιοθόδωρος αναφέρθηκε διεξοδικά και στην επιλογή του, όπως υπογράμμισε, να συγκρουστεί με το ΠΑΣΟΚ όταν άρχισε η πολιτική του Μνημονίου, ενώ έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις σε σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του Δημάρχου Ζακύνθου και τον "φωτογράφιζαν" ως υπεύθυνο για την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά, ο κ. Παλαιοθόδωρος τόνισε πως, η πολεμική του ενάντια σε όσους επεξεργάζονταν το κλείσμο της ή το Ξεπόυλημα της, ήταν η αιτία της απομάκρυνσης του από την θέση.

Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Σημίτη, ο πρώην βουλευτής κατέληξε:

- Δεν είμαι υπηρέτης κανενός κόμματος. Πρόσφερα συνειδητά στην κοινωνία και δούλεψα για αυτήν. Ήμουν και παραμένω συνειδητά Σοσιαλιστής. Αυτοί δεν είναι!

Ας είναι προσεκτικοί στα όσα με κατηγορούν . Εγώ κάλεσα το λαό και τα στελέχη της ΤΑ να αντισταθούν στην Τρόικα. Αν αυτό ενόχλησε ορισμένους, λυπάμαι πάρα πολύ!