ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Με αισθήματα ιδιαίτερης ικανοποίησης και δικαίωσης "υποδέχτηκε" τα νέα για την ανάδειξη αναδόχου για την μελέτη του master plan του Λιμανιού Ζακύνθου ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου -και ένας από τους πρωτεργάτες της πρότασης- κ. Γεράσιμος Τσουλούφης.


Η εξέλιξη και η ανάληψη της δημιουργίας της μελέτης από το αρμόδιο γραφείο Μ.Φράγκου, "ανάβει" το πράσινο φως για την ουσιαστική προώθηση ενός έργου που, μέσα και από την κατασκευή προβλήτας, αναμένεται να αλλάξει την εικόνα του λιμανιού αλλά και συνολικά της Ζακύνθου.

- Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και παράλληλα, δικαιωμένος γιατί δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι και οι προσπάθειες όχι μόνο οι δικές μου αλλά και μιας ομάδας ατόμων που παλέψαμε για το έργο, δήλωσε στην zantepress24 ο κ. Τσουλούφης.

- Τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος τότε, όσο και ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Βαρβαρίγος, ο κ. Θανάσης Βαρβαρίγος, πρόεδρος τότε της ΟΚΕ, ο κ. Διονύσης Κυβετός από το ΤΕΕ, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κώστας Καποδίστριας και από τους ξενοδόχους ο κ. Γιώργος Μάργαρης, κάναμε αρχικά το πρώτο βήμα και πετύχαμε την εξασφάλιση 300.000 ευρώ για την μελέτη του master plan, επισήμανε και πρόσθεσε:

- Σήμερα πλέον, που δεν εκπροσωπώ κανέναν φορέα, οι καινούργιοι πολιτικοί και φορείς και όσοι ενδιαφέρονται για το μείζον αυτό έργο, πρέπει να είναι όλοι μαζί και να φροντίσουν να τηρηθεί η συμφωνία που είχαμε πετύχει με το υπουργείο, δηλαδή: 6 μήνες ΠΡΙΝ την ολοκλήρωση του master plan να ξεκινήσει και η μελέτη για την προβλήτα, ούτως ώστε, να είναι ταυτόχρονα όλα έτοιμα για να αρχίσει η υλοποίηση του έργου!

Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου υπογράμμισε την ανάγκη και της άμεσης εξασφάλισης της χρηματοδότησης που χρειάζεται δηλώνοντας χαρακτηριστικά: Με την τήρηση της συμφωνίας που προανάφερα και την χρηματοδότηση ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσουμε. Να μην χάσουμε άλλο χρόνο!