ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Συγκρατημένη αισιοδοξία, πολύ προσοχή και επαγγελματισμό συνέστησε στους συναδέλφους του επιχειρηματίες για τη νέα θερινή περίοδο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού Ο ΣΚΟΠΟΣ κ. Νίκος Βαρδακαστάνης, ενώ χαρακτηριστική ήταν η επισήμανση του για τον υπό σύσταση Οργανισμό Τουρισμού.


Μιλώντας στην zantepress24, ο κ. Βαρδακαστάνης αναφέρθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται αναφορικά με την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού πρόσθεσε όμως πως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους.

- Πράγματι, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι θετικές αλλά επειδή ως χώρα βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και οι ανατροπές είναι στο πρόγραμμα, οφείλουμε να επιδεικνύουμε προσοχή, να μην παρασυρόμαστε και να είμαστε άκρως επαγγελματίες, ανάφερε.

Ερωτηθείς για την συμβολή του Οργανισμού Τουρισμού στις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου και για την ανατροπή του τουριστικού κλίματος, ο κ. Βαρδακαστάνης σχολίασε χαρακτηριστικά:

- Ο Οργανισμός πρέπει να στηριχθεί. Με την προυπόθεση όμως, ότι θα γίνουν τα πράγματα όπως τα είπαμε και θα κρατήσουμε μακριά του πολιτικούς σκοπέλους!

Σε διαφορετική περίπτωση ... θα είμαι ο πρώτος που θα αποχωρήσει όσο θετικά κι αν το βλέπω σήμερα!


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου και τον Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά προκειμένου να προωθηθεί στο ΕΣΠΑ το έργο του οδικού άξονα Βασιλικού, βρίσκεται ο Σύλλογος Τουριστικών Επαγγελματιών Βασιλικού.

- Χάρη στην άριστη συνεργασία που έχουμε με τον κ. Μυλωνά είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία του έργου, σημείωσε ο κ. Βαρδακαστάνης.

Αντίστοιχα καλή και σημαντική χαρακτήρισε και την συνεργασία με τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Μποζίκη, ενώ επισήμανε πως ήδη υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα τους για την καθαριότητα " υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου κ. Τουρκάκη που έχει οργανώσει ολόκληρη εκστρατεία!".


ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ο ΣΚΟΠΟΣ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και για τις πολιτιστικές εξελίξεις στην περιοχή ανακοινώνοντας την συγκρότηση παραδοσιακού χορευτικού τμήματος!

- Πέρα από τις προσπάθειες μας για την εκτέλεση απαραίτητων έργων στο Βασιλικό και τις δράσεις προβολής της περιοχής, θεωρούμε ως ιδαίτερα σημαντική την πολιτιστική αυτή εξέλιξη και ... επιφυλασσόμαστε για περισσότερα στο προσεχές μέλλον!, συμπλήρωσε ο κ. Βαρδακαστάνης.