ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τα αυξημένα μέτρα σσφαλείας και η δυναμική παρουσία των φοιτητών του τμήματος ΤΕΙ Ζακύνθου χαρακτήρισαν την φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο νησί.


Από νωρίς το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το χώρο γύρω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και το σημείο στο οποίο θα στέκονταν οι αρχές και ο Γ.Γ. Εμπορίου κ. Κομνηνός, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις.

Επί ποδός βρίσκονταν όμως από το πρωί και οι φοιτητές του ΤΕΙ, που κρατώντας πανό με τα οποία διαμαρτύρονταν για την συγχώνευση-κοινοπραξία του τμήματος Προστασίας/Συντήρησης Πολιτισμικής ΚΛηρονομιάς έδωσαν το δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις εορτασμού παρελαύνοντας μάλιστα, μετά τους μαθητές και αποσπώντας το ένθερμο χειροκρότημα συμπαράστασης των ανθρώπων που παρακολουθούσαν την παρέλαση.

Προκειμένου για την ασφαλή διεξαγωγή της (....), στον χώρο είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ενώ δεν τοποθετήθηκε φέτος εξέδρα για τους επισήμους, οι οποίοι "άκουσαν" από ύψος... εδάφους τα συνθήματα διαμαρτυρίας μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.