ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αισιόδοξη και εκτιμώντας μία αύξηση 20% των ρώσων τουριστών στα νησιά, επέστρεψε από την διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.


- Με την  επισκεψιμότητα στην έκθεση και ειδικότερα στο περίπτερο της  Περιφέρειας, οι προβλέψεις για φέτος διαφαίνονται ακόμη πιο αισιόδοξες από πέρυσι και σύμφωνα  με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, Αναστάσιου Λιάσκου, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ο.Τ, Πάνου Λειβαδα , στα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου, προβλέπεται αύξηση πάνω από 20%, όπως εμφανίζουν οι κρατήσεις από τη ρωσική αγορά τη φετινή περίοδο για τον ελληνικό προορισμό, σημειώνετε από το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.

Στην τουριστική προβολή των Ιονίων Νήσων στο περίπτερο της Περιφέρειας συνέβαλαν  με την παρουσία τους  η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αμαλία Μακρή και από την ΕΤΙΝ ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Δουβίτσας.

Από τη Ζάκυνθο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζικηs, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαγανά, Χριστίνα Τετράδη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίων, Κολποδίνος Θεόδωρος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου,  Αναστάσιος Μποτώνης και οι επαγγελματίες  Μποτώνη  Νατάσσα και  Θεοδωράκης Νικόλαος.

Από την Κέρκυρα συμμετείχαν ο  Αντιπρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων, Καλούδης Βασίλειος  και οι επαγγελματίες  Νιάκα Αλίκη, Αργύριος Γιώτης, Παπαδημητρίου Γιάννης, Παπαδημητρίου Νίκος και Χαλικιόπουλος Σπυρίδων.

Από τη Λευκάδα συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σκιαδαρέσης Σωτήριος,  με τον ειδικό σύμβουλο του Επιμελητηρίου, Μιχαηλίδη Ιωάννη και οι επαγγελματίες Μικρώνης Σπυρίδων και Μεσσήνης Δημήτριος.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της έκθεσης και σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το biblio globus (tour operator ), βραβεύτηκαν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία και μέσα σε αυτά βρίσκεται και πολύ γνωστό ξενοδοχείο από τη Μεσσογή Κέρκυρας.

Το περίπτερο της  Περιφέρειας στήριξαν και τα στελέχη των Περιφερειακών Ενοτήτων Κέρκυρας και Λευκάδας, Παπαβλασσόπουλος Γεώργιος και Κωστόπουλος Κυριάκος.

Την ευθύνη του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ.
(στην φωτογραφία από αριστερά: Σωτήρης Σκιαδαρέσης, Χριστίνα Τετράδη, Αντώνης Δουβίτσας, Αμαλία Μακρή, Αναστάσιος Λιάσκος, Στέλιος Μποζίκης, Πάνος Λειβαδάς, Θόδωρος Κολποδίνος, Πολύκαρπος Ευσταθίου)