ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Την επίσκεψη του Γ.Γ. Υγείας στο νησί προκειμένου για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου, αλλά και την επιφύλαξη του για άμεση επίλυση των προβλημάτων του νέου ιδρύματος εξήγγειλε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης.


Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Αθήνα για να έχει επαφές με αρμόδιους φορείς για ζητήματα τόσο του χώρου της υγείας όσο όμως και της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο κ. Μποζίκης φρόντιζε να ενημερώνει διαδικτυακά συχνά-πυκνά για τις εξελίξεις των συναντήσεων του. Συγκεκριμένα για το θέμα του Νοσοκομείου και την αξιοποίηση του παλιού κτιρίου σημείωσε:

- Άμεσα θα μεταβεί στην Ζάκυνθο ο Γ.Γ του υπουργείου Υγείας κ. ΚΑΛΛΙΡΗΣ ο οποίος σε συνεργασία με Δήμο , Αντιπεριφερεια και άλλους φορείς θα δρομολογήσει την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου! Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δημόσιες υπηρεσίες να στεγάζονται σε ιδιωτικά κτίρια όταν υπάρχουν τα 4.500 τμ του παλιού Νοσοκομείου! Με πρώτη και καλύτερη την ΕΦΟΡΙΑ!

 Ενώ σε ότι αφορά τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του νέου νοσηλευτικού ιδρύματος, ο κ. Μποζίκης έγραψε χαρακτηριστικά 16 ώρες πριν από την Αθήνα:

- Από ώρα σε ώρα αναμένεται η υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) που θα ξεμπλοκάρει την κατάσταση με τις προμήθειες! Σας μεταφέρω επίσης σε τι δεσμεύθηκε:

1) θα πληρωθούν ΟΛΕΣ οι οφειλές του Νοσοκομείου για το 2011, αρκεί να ενταλματοποιηθουν απο την οικονομική υπηρεσία του Νοσοκομείου
2) θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου αρκεί να κατατεθεί αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη έκθεση δαπανών!
ΕΙΔΩΜΕΝ! Ο αγώνας και οι πιέσεις από όλους τους φορείς της Ζακύνθου θα πρέπει να είναι συνεχείς μέχρι να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του Υπουργού!