ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου κ. Σπύρο Πέτρου που ανέλαβε ήδη καθήκοντα στο νησί, δέχτηκε χθες στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Μυλωνάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Πέτρου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ έκανε μνεία στην άριστη συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, καθόλη τη διάρκεια των ετών της θητείας του.

Αναφέρθηκε δε ιδιαίτερα στις πυρκαγιές του Αυγούστου 2012 και στην προσφορά και το ζήλο που επέδειξαν και τότε η Διοίκηση και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου. Στο τέλος της συνάντησης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πέτρου, κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η άψογη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και με τον ίδιο, στη νέα, αυξημένων καθηκόντων, θέση του.

Εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα και των ευχών που ανταλλάχτηκαν, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, αλλά και θέματα συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας.