Περιοδεία στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και συγκεκριμένα το χώρο που βρίσκεται η παιδική χαρά, πραγματοποίησε χθες ,Πέμπτη 25 Απριλίου, αντιπροσωπεία του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου επιβεβαιώνοντας, όπως σημείωσαν, τις καταγγελίες για καταστροφή του χώρου προκειμένου να φτιαχθεί ακόμη ένα γήπεδο τένις.


- Επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής ότι η Δημοτική αρχή μεταφέρει τη  παιδική χαρά προκειμένου να φτιάξει γήπεδο τένις.

Αντί δηλαδή να εκσυγχρονίσει την μοναδική παιδική χαρά που έχει απομείνει στο νησί μας και να φτιάξει καινούργια την μεταφέρει προκειμένου να φτιάξει ένα επιπλέον γήπεδο τένις, ενώ τα ήδη υπάρχοντα τρία τα έχει παραχωρήσει σε ιδιώτες, τονίζει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σε ανακοίνωση που ακολούθησε την επιτόπια αυτοψία.

- Ουσιαστικά η Δημοτική αρχή ταυτίζεται με την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και παραδίνει γη και ύδωρ στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Και ας λέει ότι το τέταρτο γήπεδο που φτιάχνει είναι για να παίζει ο κόσμος δωρεάν. Απάντηση στα σχέδια της δημοτικής αρχής πρέπει να δώσει ο λαός του νησιού μας παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια του.

Να απαιτήσουμε όλοι μαζί εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι να σταματήσει η υπονόμευση της παιδικής χαράς στην Αγία Τριάδα, να βελτιωθεί και να εκσυγχρονιστεί και να φτιαχτεί νέα παιδική χαρά.

Να έχει πρόσβαση στην ψυχαγωγία κάθε παιδί της εργατικής, λαϊκής οικογένειας.