ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

“Οι κόντρες των αιρετών ή, μήπως, η μνημονιακή λαίλαπα βαθαίνουν την τοπική οικονομική κρίση ; ”. Υπό αυτόν τον τίτλο εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση στην αντίστοιχη του Δημάρχου Στέλιου Μποζίκη, ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου.


Τα σχόλια του κ. Μποζίκη πως είναι θύμα προσωπικής και χωρίς ουσίας επίθεσης τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τον ίδιο τον Βουλευτή κ. Σταύρο Κοντονή, προκάλεσαν άμεση αντίδραση.

- Με πρόσφατη επιστολή του στον τοπικό τύπο (24/4) ο δήμαρχος κ Μποζίκης συμμετέχει σε μια εμφανή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της τοπικής κοινωνίας, που βιώνει καθημερινά το άγος των μνημονιακών πολιτικών, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου και συμπληρώνει με έμφαση:

-Υποκρινόμενος το “θύμα μιας μονομερούς και εν πολλοίς αναίτιας  προσωπικής επίθεσης” από τα στελέχη του Συριζα- ΕΚΜ  και το βουλευτή Σταύρο Κοντονή, επιχειρεί να σταθεί υπεράνω μιας δήθεν μικροκομματικής κριτικής που βλάπτει την τοπική κοινωνία εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Δυστυχώς για τον ίδιο τα παραδείγματα που χρησιμοποιεί  αποτελούν γνωστά και σοβαρά τοπικά κοινωνικά επίδικα.  Η επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών των κτιρίων από την δημοτική αρχή.  Η μέχρι σήμερα  ανυπαρξία ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων αλλά και των υδάτινων πόρων της Ζακύνθου, που θα οδηγήσει ακόμα και σε λύσεις τύπου αφαλάτωσης. Ο κίνδυνος κλεισίματος του νέου νοσοκομείου. Η υποβάθμιση του ΤΕΙ  με την μετατροπή των δύο τμημάτων σε κατευθύνσεις. Είναι αποτελέσματα  του μνημονιακού σχεδίου για το οποίο ο κ δήμαρχος έχει διαδραματίσει ρόλο ατμομηχανής  στο τοπικό  επίπεδο.

Για τον Σύριζα ΕΚΜ, τα στελέχη του και τον βουλευτή η  ανάδειξη των πραγματικών υπευθύνων αποτελούν αδιαπραγμάτευτη  αρχή. Δυστυχώς για τον κ δήμαρχο έχοντας επιλέξει το μνημονιακό μετερίζι θα εισπράττει εκ μέρους μας τα επίχειρα της επιλογής του.