Η Χριστίνα Τετράδη, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, ενημερώνει τους ξενοδόχους ότι… «σε πνεύμα απόλυτης σύμπνοιας και συναδελφικής αλληλεγγύης, συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2013.»

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα 9μελής Διοικούσα Επιτροπή του Ξ.Ε.Ε., που αναλαμβάνει καθήκοντα μαζί με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 15 Ιανουαρίου 2014, είναι η εξής :

Πρόεδρος: Γιώργος Τσακίρης

Αντιπρόεδροι: Αλέξανδρος Βασιλικός, Κωνσταντίνος Λεβέντης, Ανδρέας Μεταξάς

Οικονομική Επόπτης: Χριστίνα Τετράδη

Μέλη (κατά σειρά εκλογής): Δημήτρης Πολλάλης, Γρηγόριος Τάσιος, Σακελάριος Σουλούνιας και Κων/νος Παπαδόπουλος.

Ως Αριστίνδην Μέλη του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας εξελέγησαν από το Σώμα οι κ. κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και Ανδρέας Φιορεντίνος.

Τέλος, η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου ανακήρυξε τον κ. Γεράσιμο Φωκά Επίτιμο Πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε., αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στον κλάδο της ξενοδοχίας.

Ο νέος πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, κ. Γιώργος Τσακίρης, αναφερόμενος στην επανεκλογή του, σημείωσε ότι: «Σήμερα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ξ.Ε.Ε. μας έδωσαν καθαρή εντολή να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα για την ανάδειξη και ανάπτυξη της ξενοδοχίας στην Ελλάδα, την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και σε τελική ανάλυση, την έξοδο της χώρας από την ύφεση. Η εντολή αυτή αποτελεί για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή και εμένα προσωπικά, οδηγό και χρέος ευθύνης».

Η Χριστίνα Τετράδη δήλωσε ότι: «η εκλογή μου στη θέση του Οικονομικού Επόπτη, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη. Μαζί με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξ.Ε.Ε., θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με υπομονή και επιμονή, για την ανάδειξη της σπουδαιότητας του τουρισμού στην οικονομική και πολιτική ατζέντα της πατρίδας μας, ως την μοναδική ελπίδα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, καθώς και την σημασία και τις θέσεις του ΞΕΕ και των ξενοδόχων στον πολιτικό διάλογο».