Δημόσιο ερώτημα στους Αντιπεριφερειάρχη, Περιφερειάρχη, Διαχειριστική Αρχή αλλά και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.Γαργαλέα, έθεσε το μέλος του Επιμελητηρίου κ.Ν.Τσίπηρας μέσω του Ionian Radio gr , αναφορικά με μελέτη που δημιουργήθηκε επί προηγούμενης διοίκησης Επιμελητηρίου με τίτλο «Κέντρο Προβολής και Προώθησης προϊόντων Ιονίων Νήσων» .


Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Τσίπηρα στον δημοσιογράφο κ.Δ.Τετράδη «η ώριμη πλέον μελέτη» κόστισε κάποια χρήματα στο  Επιμελητήριο και στην συνέχεια λήφθηκε  πρόταση ένταξης του,  στο ΕΣΠΑ 2007-2013.

«Έθεσα χθες στο Επιμελητήριο, απευθυνόμενος στην  Διοικητική Επιτροπή, τον Πρόεδρο και τον υπεύθυνο για το θέμα , ερώτημα σε ποια φάση βρίσκεται η εξέλιξη της μελέτης αυτού του έργου και απαιτώ την απάντηση. Θα έπρεπε να ήμασταν ήδη στην δημοπράτηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπηρας ενώ εξέφρασε τον φόβο του ότι «κινδυνεύει να χαθεί το έργο γιατί 31/12/2013 όποια έργα δεν έχουν συμβασιοποιηθεί απεντάσσονται  και τα χρήματα επιστρέφουν στην Ευρώπη.

«Έχω την αίσθηση ότι το έργο δεν προχωράει και θα χαθεί το σπίτι του επιχειρηματία» δήλωσε ολοκληρώνοντας την συνέντευξη του  ενώ τόνισε ότι «Δεν πρέπει να χαθεί από την Ζάκυνθο αυτό το έργο που είναι πολύ σημαντικό».


Ολόκληρη την συνέντευξη του κ.Νίκου Τσίπηρα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (21.11.2013)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO