ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στην αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του παλιού Νοσοκομείου φαίνεται ότι προχωράει το Υπουργείο Υγείας .

Επίσκεψη στο χώρο, πραγματοποίησε ο  Διευθυντής του  Γραφείου Υπουργού Υγείας, κ.Νίκος Μαλαπέτσας,  συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Δ.Μυλωνά, τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κ.Κονίδα και τον Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου κ. Βαρδακαστάνη.

Ο κ.Μαλαπέτσας αφού εξέτασε τους χώρους και την σημερινή κατάσταση τους δήλωσε ότι στις προθέσεις του Υπουργού είναι η αξιοποίηση των χώρων ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει, ότι ήδη η  πρόταση που έχει καταθέσει ο κ.Μυλωνάς, έχει αξιολογηθεί θετικά από τον Υπουργό και πολύ σύντομα  θα γίνουν περισσότερες ανακοινώσεις .

Όλα πάντως δείχνουν  ότι η  παραχώρηση του ακινήτου στην Αντιπεριφέρεια είναι οριστική,   ενώ  σημαντικό είναι ότι οι χώροι δεν χρήζουν ανάγκης υπέρογκων ποσών για την επισκευή και συντήρηση τους .

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες εκτός από την μεταφορά  υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  του Δήμου Ζακύνθου και της Περιφερειακής Ενότητας, στις διαβουλεύσεις μεταξύ Υπουργείου Υγείας και Περιφερειακής Ενότητας συζητείται ένα τμήμα να δοθεί στην στέγαση απόρων φοιτητών και παράλληλα να υπάρξει πρόβλεψη για την ανάπτυξη  εκπαιδευτικών δράσεων από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.