Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στα μέλη της Ν.Δ Ζακύνθου με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές και την ανάδειξη του νέου σχήματος και κυρίως την εκλογή Προέδρου.

Μετά το πρόσφατο και πολυσυζητημένο επεισόδιο έξω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ζακύνθου ανάμεσα στον πρώην Νομάρχη κ.Δ.Γάσπαρο και στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ.Σ.Γούλιαρη τώρα προστίθεται και η αντιπαράθεση των κ.κ. Ακη Κομιώτη και Φίλιππου Βαρδακαστάνη.

Η σύγκρουση όμως αυτή είχε και... ανατροπές. Ενώ μέχρι τελευταία στιγμή ένας από τους υποψηφίους που εμφανιζόταν για την θέση του Προέδρου ήταν ο κ.Φ.Βαρδακαστάνης, ξαφνικά αποχώρησε δηλώνοντας ότι οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση επειδή ο  κ.Κομιώτης είχε «φρενάρει» τις υπογραφές που έπρεπε να συγκεντρωθούν για να έχει δικαίωμα κατάθεσης υποψηφιότητας (Γεγονός, που στην πορεία και λόγω νέων δεδομένων, ανακάλεσε).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, εμφανίστηκε διεκδικώντας τη θέση του Προέδρου ο κ.Γ.Κόκλας καταθέτοντας 34 υπογραφές, γεγονός που πυροδότησε νέες αντιδράσεις στο εσωτερικό της τοπικής Ν.Δ

Η σύγκρουση ανάμεσα σε στελέχη της Ν.Δ. είναι τόσο ισχυρή που οδηγεί  σε αποκαλύψεις (σε αρκετές περιπτώσεις και σε σενάρια) για  πολιτικές συμφωνίες

 ενόψει την εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στον IonianRadio.gr και στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη των κ.κ Φίλιππα Βαρδακαστάνη, Διονύση Γουάστωρ και Άκη Κομιώτη.

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (28.11.2013)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO