Απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε φέτος η τουριστική περιοχή του Λαγανά δήλωσε στην zantepress24 ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου κ. Παναγιώτης Κολύρης.

Με αφορμή τις συνεχείς επαφές και διαβουλεύσεις με επιχειρηματίες και τοπικούς φορείς της περιοχής προκειμένου να συγκροτηθεί μία συμμετοχική Επιτροπή Επιτήρησης, ο κ. Κολύρης σχολίασε πως όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή η κατάσταση στην περιοχή ήταν άθλια και ο χρόνος για την αναμόρφωση της ελάχιστος, αφού άνοιγε ήδη η τουριστική περίοδος.

"Τον 2ο χρόνο προσπαθήσαμε και , το κυριότερο, ενημερωθήκαμε. Ήδη είχαμε συναντήσεις με επιχειρηματίες και φορείς ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την εν λόγω Επιτροπή. Όχι φυσικά για να γίνει ξαφνικά... παρθεναγωγείο ο Λαγανάς" σχολίασε εύγλωτα ο Αντιδήμαρχος, "αλλά για να ευπρεπιστεί η περιοχή, να τηρούνται οι Νόμοι και οι κανόνες, να σταματήσει η παραβατικότητα.

"Οι νέοι πρέπει να ξεφαντώνουν αλλά και οι τουρίστες άλλης ηλικίας και νοοτροπίας πρέπει να μπορούν να έρχονται στον Λαγανά. Αυτό θα σημαίνει καλύτερα έσοδα για όλους, καλύτερη ποιότητα ζωής και τουρισμού. Φυσικά," τόνισε ο κ. Κολύρης, "για να γίνουν όλα αυτά, απαραίτητη προυπόθεση είναι να είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια, διαφορετικά, και στρατιές αστυνομικών να κατεβάσουμε στην περιοχή, τίποτα δεν θα αλλάξει!".