ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

"Πλέον η Ζάκυνθος αντί να είναι πρωτοσέλιδο για διάφορες ανομίες αιρετών αποτελεί  σήμερα ισχυρό αυτοδιοικητικό παράγοντα" σχολίασε στην zantepress24 ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης με αφορμή το ιδρυτικό συνέδριο του Δικτύου Ελληνικών Πράσινων Πόλεων που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Μετά και την ολοκλήρωση του συνεδρίου, με δηλώσεις του στην zantepress24, ο Δήμαρχος Ζακύνθου υπογράμμισε την σπουδαιότητα της συμμετοχής του νησιού σε αυτό, αφήνοντας αιχμές για το παρελθόν που είχαν ορισμένοι αιρετοί δημιουργήσει για την Ζάκυνθο.

"Θεωρώ ότι το νησί έχει αναβαθμιστεί και αναγνωριστεί πλέον στο πανελλήνιο, και αντί να είναι πρωτοσέλιδο για διάφορες ανομίες αιρετών, αποτελεί έναν ισχυρό αυτοδιοικητικό παράγοντα. Απόδειξη αυτού, " τόνισε χαρακτηριστικά οκ. Μποζίκης, "είναι ότι προσκληθήκαμε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης μεταξύ των 9 ιδρυτικών Δήμων του Δικτύου Ελληνικών Πράσινων Πόλεων!

"Η συμμετοχή μας στο Δίκτυο θα ωφελήσει πολλαπλά το νησί μας, τόσο σε επίπεδο πρόσβασης σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν την περιβαλλοντική και βιώσιμη ανάπτυη αλλά, και στην παροχή τεχνογνωσίας από άλλους δήμους, πιο μπροστά στο θέμα από εμάς.

"Βγήκαμε από την αφάνεια" κατέληξε, "και πλέον ο Δήμος Ζακύνθου είναι πρωταγωνιστής στην Αυτοδιοίκηση!".