Συγκροτήματα, άι Βασίληδες, δώρα, τουριστικό τρενάκι και πολλά άλλα χριστουγεννιάτικα ετοιμάζει το Επιμελητήριο Ζακύνθου για το 10ήμερο 21-31 Δεκεμβρίου!


Αν και το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη, η υπεύθυνη και μέλος του Επιμελητηρίου κ. Κατερίνα Φιορεντίνου μίλησε στην zantepress24 για το ύφος των εκδηλώσεων και για ορισμένες από τις συμμετοχές.

"Σε αυτό το 10ήμερο θα υπάρχουν συγκροτήματα στην Αλ. Ρώμα, άι Βασίληδες θα μοιράζουν γλυκά, ενώ και το τρενάκι θα βρίσκεται σε λειτουργία" ανάφερε η κ. Φιορεντίνου.

"Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις face painting από το τμήμα Αισθητικής του ΕΠΑΛ, ανάγνωση παραμυθιών από την κ. Λάζου στο κτίριο της Νομαρχίας, μοίρασμα δώρων, ενώ θα υπάρχει και συμμετοχή πολλών πολιτιστικών συλλόγων όπως, των Αγίων Πάντων, η ΥΑΚΙΝΘΗ, οι ΜΑΝΩΛΙΕΣ, του Σκουληκάδου, των Μαριών κ.α".

Όπως δήλωσε η κ. Φιορεντίνου, ο χρόνος ήταν λίγος γιαυτό ίσως και κάποιοι σύλλογοι δεν προσκλήθηκαν. "Ζητάμε την κατανόηση όλων για αυτό και καλούμε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει, να έρθει ακόμη και τώρα!"