Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου , ο Βουλευτής κ.Σταύρος Κοντονής.

Ο Βουλευτής, ασκώντας δριμεία κριτική στον Δήμαρχο κ.Στέλιο Μποζίκη, τον κάλεσε να υποβάλλει παραίτηση από την υποψηφιότητα του αλλά και από την εν ενεργεία άσκηση των καθηκόντων, του ως  Δήμαρχος Ζακύνθου.

Ο κ.Κοντονής μίλησε  για …«συμμορία» , ενώ , έστειλε μήνυμα στα «υγιή» στελέχη του συνδυασμού του  , «να απομακρυνθούν και να μην εκτίθενται δίπλα του»,  δηλώνοντας ότι «ο Στέλιος Μποζίκης  δεν θα τελειώσει στις 18 Μαΐου . Έχει ήδη τελειώσει».

«Μόλις κατέθεσα στην Εισαγγελία μία σειρά εγγράφων, συμπεριλαμβανομένου και του πορίσματος, με υπόμνημα που τονίζω τις ευθύνες που υπάρχουν και για υπαλλήλους και για τον Δήμαρχο.  Το πόρισμα περιγράφει με τρόπο που ξεπερνά κάθε φαντασία τι συνέβη από την 1η ημέρα που ο κ.Μποζίκης ανέλαβε την Δημαρχία στο Δ.Αρκαδίων. Είχε στηθεί και λειτουργούσε  μία βιομηχανία κλοπής και υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος, ενώ παράλληλα διαπιστώνεται μόνιμη πλαστογράφηση στο βιβλίο πρωτοκόλλου και εκατοντάδες χαμένοι φάκελοι αλλοδαπών.  Ο κ.Μποζίκης, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, άλλαξε γραμμή, αποδέχεται τις ατασθαλίες αλλά επιρρίπτει τις ευθύνες στους υπάλληλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Ζακύνθου χαρακτηρίζοντας τον σημερινό Δήμαρχο «άνανδρο και θρασύδειλο», ενώ στάθηκε στην «ποινή επίπληξης» που επέβαλε ο κ.Μποζίκης στον υπάλληλο,  ποινή που χαρακτήρισε «κοροϊδία ο κ. Ρακιντζής».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη τύπου ο κ.Κοντονής , τόνισε « καλώ τον έκθετο Δήμαρχο, να παραιτηθεί του αξιώματος και της υποψηφιότητας του, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να βγάλουν τα γυαλιά που  θέλει να τους φορέσει, γιατί υπάρχουν και τίμιοι που είναι κρίμα να εκτίθενται και τους κ.κ. Ξένο Χ. και Τυρογαλά Δ. να σταματήσετε να τον χρηματοδοτείτε.  Ο Στέλιος Μποζίκης δεν θα τελειώσει στις 18 Μαίου. Έχει ήδη τελειώσει» και κάλεσε τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές  «με αίσθημα ευθύνης , να κάνουν τις επιλογές τους που θα αποτελέσουν την αλλαγή στον τόπο, υπερψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια Κουρή και Νιοτόπουλου¨.