ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

"Μετά από τα αποκαλυπτικά στοιχεία του πορίσματος των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, που στοιχειοθετούν την ύπαρξη «παραμάγαζου» στο τμήμα αλλοδαπών του πρώην Δήμου Αρκαδίων μέχρι και το τέλος της θητείας του κ. Μποζίκη ως δήμαρχος Αρκαδίων καθώς και την έκθεση όλων των αποκαλυπτικών στοιχείων από το βουλευτή Ζακύνθου κ. Σταύρο Κοντονή στη συνέντευξη τύπου το πρωί της Πέμπτης 8 Μαΐου, ο βουλευτής Ζακύνθου δέχθηκε τραμπούκικη επίθεση έξω από το πατρικό του σπίτι.

Καταγγέλλουμε τον τραμπουκισμό και όσα μπορεί να ακολουθήσουν. Καθιστούμε τον Δημάρχο πλέον προσωπικά υπεύθυνο για την σωματική ακεραιότητα του βουλευτή και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα σε κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε με την διαφθορά και την διαπλοκή στη Ζάκυνθο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κόμματος μαζί με όλους τους έντιμους συμπολίτες μας, που είναι η πλειοψηφία της ζακυνθινής κοινωνίας ανεξάρτητα της πολιτικής τους ιδεολογίας, θα δώσουν μέχρι τέλους αυτή την μάχη.

Κανένας τραμπουκισμός και καμία επίθεση δεν πρόκειται να κάμψουν αυτή μας την απόφαση.

Καλούμε τους συμπολίτες μας στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 18 και 25 Μάη να δώσουν ένα ακόμα αποφασιστικό χτύπημα στην τοπική διαφθορά και στην διαπλοκή υπερψηφίζοντας την δημοτική κίνηση “Ζακυνθινή Αναγέννηση” με υποψήφιο Δήμαρχο την Δημήτρη Μαρίνο Κουρή και το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ με υποψηφιους περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη τους Θόδωρο Γαλιατσάτο και Λευτέρη Νιωτόπουλο."