Τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόταν από τον Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα και τον Επίσκοπο Διαυλείας Γαβριήλ, Αρχιγραμματέα της  Ιεράς Συνόδου.

Ο κ. Ιερώνυμος είχε επικοινωνήσει  άμεσα με τον Μητροπολίτη Δωδώνης, από την πρώτη ημέρα νοσηλείας του κ. Χρυσόστομου και είχε δεσμευτεί να τον επισκεφθεί καθώς, οι δύο τους συνδέονται με μακρόχρονη φιλία και εκτίμηση.

Η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου εξελίσσεται ομαλά και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Στο πλευρό του έχει διαρκώς την αγαπημένη του αδελφή και τα ανίψια του καθώς και φιλικά του πρόσωπα, ενώ δεν παραλείπει να ενημερώνεται διαρκώς για τις εκκλησιαστικές εξελίξεις και για όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Όπως δήλωσε στην θρησκευτική ιστοσελίδα Amen.gr, τον στεναχωρεί που δεν βρίσκεται στην Ζάκυνθο στην εορτή του Αγίου Διονυσίου. Ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στο Ωνάσειο μέχρι και τη Δευτέρα για προληπτικούς λόγους παρά το γεγονός ότι οι θεράποντες ιατροί του είχαν προγραμματίσει να λάβει σήμερα το εξιτήριο.


πηγή amen.gr, zantepress24