Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 27/5/2014, του απερχόμενου Δημάρχου κ.Στέλιου Μποζίκη και του νεοεκλεγέντα κ.Παύλου Κολοκοτσά, που θα αναλάβει καθήκοντα την 1/9/2014, στο γραφείο Δημάρχου.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια συνεργασίας κι ενημέρωσης, διεξήχθη σε κλίμα θετικό  και επισημαίνεται ότι ο εν ενεργεία Δήμαρχος δήλωσε , μέσα και από ανακοίνωση του , ότι «είναι διαθέσιμος να παρουσιάσει και να ενημερώσει για οποιασδήποτε φύσης θέματα του ζητηθούν και αφορούν τόσο το Δήμο όσο και τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Στην ανακοίνωση του ο κ.Μποζίκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, Τρίτη 27 Μάη 2014, ύστερα από πρόσκληση μου, με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, ο νέος Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς συνοδευόμενος από τους κκ Αντώνη Αντίοχο –Μπαλιακρά και Παναγιώτη Μυλωνά.

Η συζήτηση μας έγινε κάτω από πολύ καλό κλίμα και ο νέος Δήμαρχος είχε μια σύντομη ενημέρωση από εμένα, για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.

Τον κάλεσα και δεσμεύτηκα ότι θα υπάρξει η οποιαδήποτε ενημέρωση ζητηθεί και για οποιαδήποτε θέμα αφορά τα οικονομικά είτε τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου (ΔΕΥΑΖ, ΦΟΔΣΑ, ΚΕΔΗΖ, Παιδικοί Σταθμοί).

Δέσμευση και των δυο ήταν ότι θα συνεργαστούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό για το καλό του νησιού μας».