ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Παύλος Κολοκοτσάς στο IonianRadio.gr: Προχωράμε σε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο του Δήμου/ Στην δημοσιότητα θα δίνονται τα αποτελέσματα των ελέγχων/Ανησυχώ για ΦΟΔΣΑ και ΔΕΥΑΖ /Πρωταρχικός μου στόχος  η αντιμετώπιση θεμάτων της  καθημερινότητας των πολιτών/ Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον απερχόμενο Δήμαρχο Στέλιο Μποζίκη...

     «Ύδρευση, καθαριότητα, κοινωνικές δράσεις είναι τα θέματα προτεραιότητας μου και  στα οποία θα δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα , αμέσως μόλις αναλάβω καθήκοντα…», δήλωσε χαρακτηριστικά στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη, φιλοξενούμενος στο στούντιο του ΙonianRadio.gr,  ο νέος Δήμαρχος Ζακύνθου κ.ΠαύλοςΚολοκοτσάς.

Αναφερόμενος στην συνάντηση που λίγες ώρες νωρίτερα είχε με τον κ. Στέλιο Μποζίκη, ο κ.Κολοκοτσάς,  έκανε λόγο για μια πολύ καλού επιπέδου συζήτηση,  με δέσμευση του εν ενεργεία Δημάρχου να υπάρξει συνεργασία στα αιτήματα των τομεαρχών που θα ορίσει για ενημέρωση ο κ.Κολοκοτσάς, στο μεταβατικό στάδιο των τριών μηνών.

«Έχουμε ζητήσει να ελέγξουμε τα οικονομικά του Δήμου, αλλά και των νομικών προσώπων του , για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τις μελλοντικές μας κινήσεις. Ορκωτοί λογιστές θα προβούν σε ελέγχους, τα αποτελέσματα των οποίων θα δημοσιοποιήσουμε τηρώντας  τις υποσχέσεις που δώσαμε στους ζακυνθινούς» δήλωσε ο κ.Κολοκοτσάς, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του τόσο για την οικονομική κατάσταση που  θα παραλάβει όσο και για τους πόρους που μπορεί να εξασφαλίσει.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση με τον δημοσιογράφο,  ο κ.Κολοκοτσάς , εξήγγειλε για πρώτη φορά , ότι στα πλαίσια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, θα υπάρξουν και συνεργαζόμενοι ιατροί που θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας, ενώ ήδη έχει δημιουργήσει το ειδικό επιτελείο που θα ενασχοληθεί με τις κοινωνικές δομές.

Ολοκληρώνοντας ο κ.Κολοκοτσάς τόνισε ότι η εκλογή του «στηρίχθηκε στους ζακυνθινούς, δεν έκανε καμία πολιτική συναλλαγή και με κανέναν» ενώ μίλησε παράλληλα για συνεργασία με Βουλευτή ,Αντιπεριφερειάρχη, τους απαρτίζοντες το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και με το Πανεπιστήμιο Πατρών (για θέμα ύδρευσης) και το Πολυτεχνείο (για θέμα ΦΟΔΣΑ).



Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (27.05.2014)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO