Οι διεργασίες για την κάλυψη των επικοινωνιακών κενών και οι επαφές με εκπροσώπους

παραγωγικών φορέων και πολιτικών προσώπων με σκοπό την στήριξη των επιλογών του,να κλείσει έστω και για λίγες ημέρες η γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη, ακυρώνουν για άλλη μια φορά τις δημόσιες δεσμεύσεις του  Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου  Διονύση Μυλωνά.  Γεγονός, που εντοπίζεται και ιδιαίτερα καυτηριάζεται  από τους πολίτες και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του ποταμιού του Αγίου Χαραλάμπη, που ακόμη αντηχεί στα αυτιά τους η δήλωση- δέσμευση του κ. Μυλωνά, ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα κλείσει ούτε μια ημέρα η γέφυρα .

Εκφραστής της οργής και της αγανάκτησης των κατοίκων της περιοχής υπήρξε ο κ. Θανάσης Κονιτόπουλος , ο οποίος μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του IonianRadio.gr με τον Δημήτρη Τετράδη,  κατήγγειλε την στάση του Αντιπεριφερειάρχη  Ζακύνθου δηλώνοντας με νόημα ότι… « δεν τολμά ούτε από την περιοχή μας να περάσει».

Ιδιαίτερα αναλυτικός και αποκαλυπτικός υπήρξε κατά την διάρκεια της εκπομπής και ο κ. Γιώργος Καράμπαμπας, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας , ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες της υπηρεσίας του για την προστασία του περιβάλλοντος και των κατοίκων της περιοχής,  ενώ τόνισε ότι εντός των επόμενων ημερών, θα έχουν και τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων,( γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την δρομολόγηση ενεργειών και παρεμβάσεων από την υπηρεσία).... ο κ. Καραμπαμπας δεν δίστασε εμμέσως πλην σαφώς να επιρρίψει και ευθύνες.

Για το ίδιο θέμα και μετά την συνάντηση που είχε  με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου μίλησε στο IonianRdio.gr  και ο κ. Δημήτρης Μαρίνος Κουρής, επισημαίνοντας ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θα συναινέσει  στο κλείσιμο της γέφυρας ενώ την πρόταση του θα την δώσει στην δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων .

Κατά την διάρκεια της εκπομπής φιλοξενήθηκε ζωντανά στο στούντιο του IonianRadio.gr ο Περιφερειακός σύμβουλος κ Λευτέρης Γιαννάτος, ο οποίος σχολίασε τις εξελίξεις, ασκώντας δριμεία κριτική στον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Διονύση Μυλωνά όχι μόνο για το πολυσυζητημένο θέμα της γέφυρας του Αγίου Χαραλάμπη, αλλά και για τους χειρισμούς του, αναφορικά με το κλείσιμο  της  Αλεξάνδρου Ρώμα , δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι… «και στις δυο περιπτώσεις άλλα δηλώνει και άλλα πράττει».

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (19.06.2014)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO