ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Κανονικά θα συνεχιστεί η εκτέλεση των προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα που έχει αναλάβει να εκπονήσει η Ομάδα Εθελοντών Έκτακτης Ανάγκης Ζακύνθου καθώς, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και την άμεση αντίδραση της Ομάδας, έγγραφο του Ανώτατου Συμβουλίου Προσωπικού δίνει το πράσινο φως.

Για το ιστορικό να θυμίσουμε ότι, αμέσως μετά την κατάρτιση της πρώτης λίστας των συμμετεχόντων και τις δύο ενστάσεις που σημειώθηκαν, το Δ.Σ. της Ομάδας Εθελοντών έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί ο επανέλεγχος όλων των υποψηφίων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να διαπιστωθούν περαιτέρω λάθη.

Η ίδια η Ομάδα ζήτησε επανέλεγχο και άμεσα κάλεσε όσους βρίσκονταν στη λίστα και δεν πληρούσαν τις προυποθέσεις να παραιτηθούν . Κατόπιν, βάση ειδικού λογισμικού, δημιουργήθηκε νέα, ορθή λίστα επιτυχόντων η οποία εστάλη σε ειδική ελεγκτική επιτροπή προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της.

Να σημειωθεί πως η Ομάδα Εθελοντών Έκτακτης Ανάγκης έχει ζητήσει από την Περιφερειακή Ενότητα να της παραχωρηθεί χώρος στέγασης κάτι που αναμένεται να γίνει δεκτό -το ζήτημα άλλωστε συζητιέται το Σάββατο στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με το έγγραφο από το αρμόδιο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, δρομολογούνται εκ νέου οι διαδικασίες αφού ζητάται, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του σχετικού πίνακα κατάταξης και σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ δίνεται προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για την άσκηση ενστάσεων εκ  μέρους των ενδιαφερομένων.

Επισημαίνοντας ότι με την ολοκλήρωση του ελέγχου του ΑΣΕΠ- και την θετική απόφαση του- σε λίγες ημέρες θα αναρτηθούν οι λίστες των τελικών επιτυχόντων, ο πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών Έκτακτης Ανάγκης κ. Γεράσιμος Γυφτάκης σημέιωσε στην zantepress24:

"Τηρήσαμε τις νόμιμες διαδικασίες και ιδού το αποτέλεσμα. Η Ομάδα δικαιώνει τον λόγο και τον σκοπό της ύπαρξης της μέσω διαφανών διαδικασιών!".