ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ανακοίνωση των δρομολογίων του ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι μετά και την επιστροφή του στο νησί, ενώ θα υπάρξει και επίσημη παρουσίαση του και φυσικά ο καθιερωμένος αγιασμός.

Μιλώντας στην zantepress24 για την επαναδρομολόγηση του πλοίου, ο κ. Διονύσης Βερτζάγιας, μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΖ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη του θέματος και τόνισε ότι προς το παρόν το πλοίο θα δραστηριοποιείται στην γραμμή Κυλλήνη-Πόρου.

"Το καράβι δρομολογήθηκε ανήμερα του Αγίου και μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά!

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Κυλλήνη-Πόρος, ενώ αύριο πιθανότατα να έχουμε το ακριβές νέο του πρόγραμμα. Το ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι πραγματοποιεί τα κυκλικά δρομολόγια που έχει εγκρίνει το υπουργείο" σημείωσε σχετικά ο κ. Βερτζάγιας.

Ικανοποιημένος από την επαναδρομολόγηση του καραβιού, τόνισε ότι λειτουργεί ανεξάρτητο -εκτός Κοινοπραξίας , ενώ έχουν ήδη λειτουργήσει πρακτορεία για την προμήθεια εισιτηρίων.

"Φυσικά θα υπάρξει και η σχετική προβολή του και θα τελεσθεί και αγιασμός ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να δουν το πλοίο και τις αλλαγές του από κοντά!".

Απευθύνοντας τις ευχές του σε όλους τους μετόχους και τους Ζακυνθινούς, ο κ. Βερτζάγιας επιφυλάχτηκε για περισσότερες πληροφορίες με την ανακοίνωση των επίσημων δρομολογίων του καραβιού.