ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Σε κλίμα αισιοδοξίας για την νίκη του συνδυασμού “Μαζί Αλλάζουμε τη Ζάκυνθο”, στις εκλογές του Μαίοου,παρουσίασε ο Γιώργος Αρμένης το βράδυ της Τετάρτης 20/2/2019 στο Πνευματικό Κέντρο, τα πρώτα 32 ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του.

Ο κ.Αρμένης μίλησε για τους βασικούς στόχους που έχει ο συνδυασμός για την επομενη δημοτική θητεία, υπογραμμίζοντας ότι «Το διακύβευμα αυτών των δημοτικών εκλογών είναι η Ζάκυνθος και η ανάπτυξη της».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

<<ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ>>

 1. ΑΘΗΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ. Απόφοιτος ΑΤΕΙ Πατρών του τμήματος κοινωνικής εργασίας και αριστούχος απόφοιτος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ).Εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός από το 2005στο πρόγραμμα << Bοήθεια στο Σπίτι >> του Δήμου Ζακύνθου. Είναι παντρεμένη  και μητέρα δύο παιδιών.                       
 2. ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ . Για πολλά χρόνια η κύρια ασχολία του ήταν στον τομέα Επικοινωνίας και Προώθησης Επιχειρήσεων στην Αθήνα. Από το 2007 κατοικεί μόνιμα στη Ζάκυνθο, όπου εργάστηκε ως διευθυντής Ξενοδοχείου. Σήμερα ασχολείται ως προπονητής ΟΥΕΦΑ , με τις Ακαδημίες και τοπικές ομάδες , του νησιού μας στο ποδόσφαιρο.
 3. ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ .Συνταξιούχος Δημόσιος Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά και το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο <ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ>. Είναι  παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
 4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ. Απόφοιτος Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών του ΑΤΕΙ Πατρών. Ήταν υπάλληλος του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών για τέσσερα χρόνια. Σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο της Επιγραφοποιίας
 5. ΑΡΕΤΗ ΒΥΘΟΥΛΚΑ. Είναι εργαζόμενη στον ΕΟΠΥΥ .Εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2010. Ήταν πρόεδρος των δημοτικών παιδικών σταθμών, όπου και εκτέλεσε τα καθήκοντα της με ήθος και ευπρέπεια μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014.Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.
 6. ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΛΑΔΑΣ .Συνταξιούχος εκπαιδευτικός .Ασχολείται χρόνια με τα κοινά και υπήρξε πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Παντοκράτορα. Είναι παντρεμένος πατέρας   τριών παιδιών  και έχει τέσσερα εγγόνια . 
 7. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ( ΝΕΛΟΣ) . Ασχολείται με τον αγροτουρισμό , υπήρξε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασιλικού από το 2010 έως το 2014. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
 8. ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑΤΡΑ. Είναι υπάλληλος ΕΦΚΑ Ζακύνθου. Ζει στη Ζάκυνθο και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική και το Θέατρο.
 9. ΣΑΚΗΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ. Είναι ηλεκτρολόγος και παράλληλα τα τελευταία είκοσι  πέντε  χρόνια ασχολείται  με τον τουρισμό .Είναι πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων της Δημοτικής Ενότητας Αλυκών. Από το 2010 έως το 2014 ήταν πρόεδρος στο Άνω Γερακαρίο. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
 10. ΡΙΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΙΑ . Είναι διακοσμήτρια ,έχει ασχοληθεί με τα κοινά ως πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων ,τρείς τετραετίες. Είναι μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά ενός εγγονού.
 11. ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ . Απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός στη Ζάκυνθο . Είναι παντρεμένος.
 12. ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ . Δραστηριοποιείται στον τομέα τουρισμού (Εστίασης και περιήγησης) .  Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών
 13. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΝΙΔΗΣ .Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος με δεκαπενταετή εμπειρία , στον τομέα ύδρευσης αποχέτευσης. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.
 14. ΦΩΤΗΣ ΚΟΡΙΑΝΙΤΗΣ. Απόφοιτος Λυκείου . Δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης με ιδιωτική επιχείρηση. Είναι πατέρας δύο παιδιών.
 15. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΤΗΣ . Ασχολείται με τον τομέα τουρισμού , συγκεκριμένα στον τομέα εστίασης ,με ιδιόκτητα εστιατόρια και μπαρ. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
 16. ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ . Είναι αγρότης ενώ παράλληλα ασχολείται με τον τουρισμό. Το 1986 ήταν αντιπρόεδρος στην κοινότητα Αναφωνήτριας , και από το 2010 έως το 2014ήταν πρόεδρος της Κοινότητας.
 17. ΑΚΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ .Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και ΑΤΕΙ Πατρών του τμήματος στελεχών διοίκησης. Είναι δάσκαλος στο πρώτο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

 1. ΒΕΡΑ ΛΑΖΕΝΗ . Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας .Είναι καθηγήτρια ξένων γλωσσών στη Ζάκυνθο .Από το 1997 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του αθλητικού γυμναστικού συλλόγου Ολυμπιάδας Ζακύνθου. Το 2012 έως το 2013 ήταν γενική γραμματέας στο δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ζακύνθου. Είναι μητέρα ενός αγοριού.
 2. ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ .Είναι δικηγόρος πτυχιούχος της Νομικής Σχολής  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το ίδιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα . Δραστηριοποιείται ως δικηγόρος  στη Ζάκυνθο εδώ και δύο χρόνια .
 3. ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΞΥΔΗ . Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση τα οικονομικά της Δημόσιας Διοίκησης. Κάτοχος μεταπτυχιακού από το τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου. Κατέχει άδεια Λογιστή –Φοροτεχνικού και είναι εγκεκριμένη εισηγήτρια επιμορφωτικών σεμιναρίων, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού.
 4. ΝΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΥ. Απόφοιτος ΑΤΕΙ Πατρών στον τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα από το 1997 και έχει την ευθύνη της διεύθυνσης από το 2004.Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού 18 χρονών.
 5. ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΝΙΚΟΥ. Απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γερμανική Φιλολογία).Είναι επιχειρηματίας (ιδιοκτήτρια αρτοποιείου)και δραστηριοποιείται στο τομέα της ενοικίασης διαμερισμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
 6. ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΕΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Υπάλληλος ΕΦΚΑ  πρώην ΙΚΑ. Από το 2002 έως το 2014 ήταν δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε πρόεδρος στο ΦΟΔΣΑ ( Σύνδεσμος Καθαριότητας) από το 2008 έως και το 2014.
 7. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΞΕΝΟΣ  -ΞΕΧΩΡΙΑΤΗΣ. Είναι  από το Αργάσι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται  στο χώρο της αλιείας. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

 

 1. ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ. Απόφοιτος ΑΤΕΙ στον τομέα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Είναι ιδιωτική υπάλληλος μέλος και γραμματέας του Πολιτιστικού Σωματείου ( χορωδία), το < <Φιόρο του Λεβάντε>>
 2. ΣΟΥΛΑ ΠΟΘΟΥ .Είναι απόφοιτος της σχολής μαγειρικής και εξασκεί το επάγγελμα για πολλά χρόνια , σε χώρους εστίασης και σε Ξενοδοχεία. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
 3. ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΣΕΛΛΗΝΑΣ .Είναι συνταξιούχος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών. Υπήρξε για χρόνια συνδικαλιστής του σωματείου του ΟΑΣ και το 1992 έως το 1994 όταν απολύθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι ήταν αντιπρόεδρος . Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ζει μόνιμα στη Ζάκυνθο.
 4. ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .Σπούδασε οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης . Από το 2000 μέχρι σήμερα κατοικεί στη Ζάκυνθο και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ για 16 δεκαέξι συνεχόμενα χρόνια. Είναι ιδρυτής της θεατρικής ομάδας ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ. Σπούδασε σε δημόσιο ΙΕΚ υποκριτική Θεάτρου και κινηματογράφου.  Ασχολείται με την σκηνοθεσία  Θεάτρου  καθώς και με φωτογραφικές δραστηριότητες.
 5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΟΥΖΑΣ .Απόφοιτος Πολυτεχνείου Εξωτερικού στον τομέα της πληροφορικής .Είναι υπάλληλος σε μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στη Ζάκυνθο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών .
 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΜΠΕΛΕΣΗΣ) .Συνταξιούχος , ανάπηρος πολέμου. Από το 1987 έως και το 1994 υπήρξε πρόεδρος κοινότητας Καλαμακίου. Από το 1994 έως το 1997ήταν  κοινοτικός σύμβουλος. Από το  1997 έως το 2008  ήταν δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Λαγανά. Από το 2013 μέχρι σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ζακύνθου με τον συνδυασμό <ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ>. 
 7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΣ .Εργάζεται στο Ταχυδρομείο     Ζακύνθου. Ασχολείται με το συνδικαλισμό από το 1994. Εξελέγη δύο φορές δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό <<Μαζί  για τη Ζάκυνθο >> από το 2010 και  το 2014. Το 2010 μέχρι σήμερα διετέλεσε γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
 8. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΙΚΑΛΗ . Δικαστική Επιμελήτρια Περιφέρειας Εφετείου Πατρών , με έδρα το Πρωτοδικείο Ζακύνθου. Είναι μητέρα δύο παιδιών.
ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ