ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Νεώτερη Ενημέρωση 15:03

Ολοκληρώθηκε η έρευνα αναζήτησης του αγνοουμένου στη σπηλαίωση , η οποία εξερευνήθηκε χωρίς  όμως να υπάρξει αποτέλεσμαΚυριακή (23/6/2019)  -  14:00

Επιχείρηση έρευνας για την αναζήτηση του 73 χρόνου βρετανού αγνοούμενου στην ευρύτερη περιοχή του Σκοπού εξελίσσεται  αυτή την ώρα από την Ομάδα Εθελοντών Εκτάκτου Ανάγκης  στη Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα  αυτή τη στιγμή, ο κ. Αντώνης Συνετός, με σκάφος του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, μεταβαίνει στα Σεκάνια, προκειμένου να προβεί σε αναρρίχηση  προς την κορυφή του Σκοπού ενώ ο κ.Γεράσιμος Γυφτάκης  (πρόεδρος ομάδας εθελοντών έκτακτης ανάγκης) κατευθύνεται στο Σκοπό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη Zantepress24, ο πρόεδρος της ομάδας εθελοντών εκτάκτου ανάγκης, στην περιοχή του Σκοπού, υπάρχει σπηλαίωση , η οποία καταλήγει στα Σεκάνια. Στόχος της επιχείρησης είναι , από το σημείο που καταλήγει η σπηλαίωση, να ξεκινήσει η αναρρίχηση  στο εσωτερικό της,  προς αναζήτηση του αγνοούμενου , σημείο που μέχρι στιγμής δεν έχει εξερευνηθεί ,εικάζοντας ότι μπορεί ο ανυποψίαστος περιπατητής να «έπεσε» στη σπηλαίωση αυτή.

 

 

ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ