ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Τάσος Καλόφωνος, υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου με τη Νέα Δημοκρατία μπήκε δυναμικά στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα, εντείνοντας τις επαφές του με τους φορείς του νησιού και επικοινωνώντας με τους Ζακυνθινούς στους χώρους εργασίας τους. Η Τρίτη ήταν μια πλούσια σε συναντήσεις ημέρα, με πολλούς προορισμούς, ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γνωριμίες και άντληση βάσιμης αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα.
Μεταξύ άλλων ο Τάσος Καλόφωνος επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης τα γραφεία της Περιφέρειας και του Υγειονομικού, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΖ). το ΚΕΠ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών, τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζακύνθου.
Σε όλες τις επισκέψεις του ο υποψήφιος βουλευτής είχε τη δυνατότητα να κάνει συναντήσεις με τους επικεφαλής των φορέων, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, ακόμα και εξυπηρετούμενους πολίτες ή επισκέπτες και να ενημερώσει σύντομα για τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας και την εξειδίκευσή τους στα τοπικά δεδομένα.
«Η άθροιση και της μονοεδρικής της Ζακύνθου στη νέα κυβερνητική πλειοψηφία που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές θα είναι κέρδος για το νησί μας, τη νέα διακυβέρνηση και την Ελλάδα» ισχυρίζεται στις επαφές του ο Τάσος Καλόφωνος. Και ζητά την ψήφο των Ζακυνθινών για να έχει δύναμη η φωνή τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο, κατά τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.
ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ