ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

-Δελτίο Τύπου-
 
Περιοδεία σε Καταστάρι, Πηγαδάκια, Καλλιθέα και Αλυκές – Συναντήσεις σε ΦΟ.Δ.Σ.Α. και με οδηγούς ταξί

Ο κ. Ακτύπης Βρέθηκε χθες (02/07) τις απογευματινές ώρες στα χωριά Καλλιθέα, Πηγαδάκια, Καταστάρι και Αλυκές. Ο κ. Ακτύπης βρέθηκε αρχικά σε στην Καλλιθέα όπου επισκέφθηκε μονάδα εμπορίου λαδιού της περιοχής ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής. Ένα από τα βασικότερα θέματα που του έθεσαν οι κάτοικοι ήταν η άμεση λειτουργία του Ιατρικού Κέντρου της περιοχής, θέση που εστερνίζεται απόλυτα και ο κ. Ακτύπης.
Στη συνέχεια ο κ. Ακτύπης περιόδευσε σε σπίτια και καταστήματα σε Πηγαδάκια και Καταστάρι και μετά μετέβη σε παραδοσιακό πανηγύρι της περιοχής.
Τέλος ο κ. Ακτύπης επισκέφθηκε τουριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή των Αλυκών όπου συνομίλησε με τους επιχειρηματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους μίλησε για το σχέδιο του για την επόμενη μέρα του τουριστικού προϊόντος στο νησί μας.
Σήμερα (03/07) ο κ. Ακτύπης είχε το πρωί συνάντηση με τους εργαζομένους στον ΦΟ.Δ.Σ.Α.. Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας, κυρίως στο θέμα της έλλειψης προσωπικού που δυσχεραίνει το έργο του.
Τέλος ο κ. Ακτύπης τις μεσημεριανές ώρες συναντήθηκε με οδηγούς ταξί στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.


ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ