ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μια τρομακτική εμπειρία που βίωσε πρόσφατα στο νησί της Ζακύνθου καταγγέλλει μια Ιρλανδή τουρίστρια, με τους ισχυρισμούς της να κάνουν τον γύρο των ιρλανδικών και βρετανικών ΜΜΕ, όπως η Sun και η Mirror.
Μιλώντας στο dublinlive.ie, η νεαρή περιγράφει πώς το τρίτο βράδυ της διαμονής της στο νησί, και ενώ διασκέδαζε σε ένα κλαμπ, ένας άγνωστος προσπάθησε να ρίξει κάτι στο ποτό της. Η κίνηση αυτή του άνδρα έγινε αντιληπτή από μια φίλη της που έβγαζε φωτογραφίες, ενώ το εν λόγω δημοσίευμα περιλαμβάνει και μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι δείχνει τον άγνωστο να προσπαθεί να ρίξει κάτι στο ποτό της κοπέλας, χωρίς ωστόσο να διακρίνεται κάτι στο χέρι του.
Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των κοριτσιών από το Δουβλίνο αποφάσισε να επισκεφθεί το όμορφο νησί της Ζακύνθου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο το πρώτο κιόλας βράδυ που βγήκαν να διασκεδάσουν είχαν ένα δυσάρεστο απρόοπτο.
«Φτάσαμε στο νησί ημέρα Τρίτη και το ίδιο βράδυ κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μιας φίλης μου σε ένα από τα νάιτκλαμπ. Εριξαν στο ποτό της ναρκωτικό βιασμού. Την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο όταν διαμαρτυρήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά. Το στομάχι της ήταν αναστατωμένο και έκανε συνεχώς εμετό», αναφέρει η Gemma Reynolds. Όπως εξηγεί η νεαρή, τα υπόλοιπα βράδια η παρέα των κοριτσιών έβγαινε με τον φόβο ότι θα μπορούσε να τους ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
Και πράγματι τους συνέβη, αφού δύο βράδια μετά έπεσε και η ίδια θύμα της απόπειρας ενός άνδρα να την «ναρκώσει».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία
poto

«Το βράδυ της Πέμπτης, ήμασταν ξανά σε ένα κλαμπ και περνούσα φανταστικά. Χόρευα με τις φίλες μου και μία από αυτές αποφάσισε να βγάλει μερικές φωτογραφίες. Ενώ το έκανε αυτό, παρατήρησε έναν από τους άνδρες γύρω μας να προσπαθεί να ρίξει ένα χάπι στο ποτό μου», είπε η 22χρονη στο ιρλανδικό site.
Αμέσως οι φίλες της Reynolds άρχισαν να της φωνάζουν να μη πιει το ποτό. Την ίδια στιγμή, δύο άνδρες που ήταν κοντά - ανάμεσά τους και ο νεαρός της φωτογραφίας - το έβαλαν στα πόδια.
«Δεν μιλούσαν καν με αυτούς τους άνδρες. Ήταν τελείως άγνωστοι και δεν προσπάθησαν καν να μας γνωρίσουν. Απλά ήρθαν από πίσω μου και έκαναν αυτό το πράγμα. Η αρχική μου αντίδραση ήταν να πετάξω το ποτό κάτω. Πήγα στους πορτιέρηδες και τους έδωσα περιγραφή των δύο ανδρών, όμως εκείνοι πρέπει ήδη να είχαν φύγει από το κλαμπ».
Η Gemma πάντως δεν θεωρεί ότι αυτού του είδους τα φαινόμενα εντοπίζονται μόνο στις διακοπές στο εξωτερικό, αφού αποτελούν σοβαρό πρόβλημα και στη νυχτερινή ζωή του Δουβλίνου.
«Δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο άθλιος, ώστε να προσπαθήσει να καταστρέψει τις διακοπές μιας κοπέλας με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα και στην πατρίδα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος», αναφέρει η 22χρονη, απευθύνοντας προειδοποίηση στα κορίτσια να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα όταν βγαίνουν να διασκεδάσουν.
Πηγή:protothema.gr
Ζάκυνθος Καιρός