ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μελισσοκομία: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης έως τα τέλη Ιουνίου

Έως τις 30 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των μελισσοκόμων για ένταξη στα προγράμματα «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και «Οικονομική ενίσχυση νομαδικής μελισσοκομίας». Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται μέσω της ειδικής ψηφιακής εφαρμογής στο GOV.gr.

 Σύμφωνα με το δημοσιευμένο ΦΕΚ, δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης είναι ενεργοί μελισσοκόμοι που έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον 110 κυψέλες.

 Για τους δικαιούχους οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία και τα παραστατικά που δηλώνονται και τηρούνται στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο, παράγουν και εμπορεύονται κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος από το έτος υποβολής της αίτησης τουλάχιστον 5 χιλιόγραμμα μέλι ανά κατεχόμενη κυψέλη, το ποσό ενίσχυσης ανά επιλέξιμη μετακινούμενη κυψέλη προσαυξάνεται κατά 50%.

 Επίσης, οι δικαιούχοι οι οποίοι αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες (π.χ. τεχνολογία «smartphone photo GPS location») και διαβιβάζουν ηλεκτρονικά μέσω ειδικής ψηφιακής εφαρμογής στις αρμόδιες αρχές ψηφιακό φωτογραφικό υλικό, στο οποίο ευκρινώς διακρίνονται οι μετακινούμενες κυψέλες και το πλήθος αυτών, η ακριβής θέση της τοποθέτησης των κυψελών, με ευανάγνωστο τον μελισσοκομικό κωδικό αριθμό τους, το ακριβές στίγμα της τοποθεσίας μέσω GPS και την ημερομηνία, το ποσό ενίσχυσης ανά επιλέξιμη μετακινούμενη κυψέλη προσαυξάνεται κατά 50%.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω