ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το blog του Δημήτρη...

Γιάννης Σκιαδόπουλος: «Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν προεκλογικά την δυσαρέσκειά μας για τις δηλώσεις Στασινόπουλου»

  • ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ : «Έχουμε τη στήριξη της περιφέρειας και μόνο , από εκεί και πέρα όμως,  χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να διακριθεί κάποιος αθλητής με αναπηρία»
  • ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ : «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν  προεκλογικά,  θα πω ότι ίσως δεν  έγινε εσκεμμένα. Ίσως ήταν μία παράλειψη, αλλά μέχρι εκεί»
  • ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ : «Η αυτοδιοίκηση  δεν είναι έτοιμη να υποστηρίξει πρωτοβουλίες για τον αθλητικό τουρισμό. Λείπουν οι υποδομές. Αίτημα πάγιο είναι ένα δημοτικό κολυμβητήριο… Αυτός που έχει ασχοληθεί είναι  κ.Πάστρας Χρήστος, αντιδήμαρχος Αρτεμισίων. Είχε καταθέσει μελέτη για να ενταχθεί στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ . Από εκεί και μετά όμως δεν γνωρίζω»
  • ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» : «Συμμετείχαμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι, που για πρώτη φορά υπήρχε ελληνική συμμετοχή. Κατάφεραν οι 2 αθλητές μας και πήγαν στην 4η θέση και έχουν βάλει τις βάσεις για το Παρίσι»

Δυσαρέσκεια προκάλεσαν στον Αθλητικό Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας κ. Γιώργου Στασινόπουλου σε συνέντευξη με θέμα: «Αθλητικός Τουρισμός» που παραχώρησε πρόσφατα στο «ioanian radio.gr». «Ο κος. Στασινόπουλος Γεώργιος αναφέρθηκε εκτενώς στους αθλητικούς συλλόγους του νησιού παραλείποντας τον Σύλλογο μας» επισημαίνουν χαρακτηριστικά με δελτίο τύπου.

  • Στα πλαίσια αυτά ο κ.Γιάννης Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος  του Αθλητικού Συλλόγου  Ατόμων με Αναπηρία «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ) μίλησε ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

«Σε εκπομπή σας  πρόσφατα, ο κ. Στασινόπουλος  παραχώρησε μία συνέντευξη με θέμα ο αθλητικός τουρισμός.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε τον ΑΠΣ,  τη γυναικεία ομάδα,  το μπάσκετ,  το τένις,  το καράτε και τον  Απολλοφάνους. Ανέφερε δύο από τις σημαντικότερες ομάδες του νησιού τον ΑΠΣ και την που καθημερινά   εμείς και οι αθλητές μας δίνουμε μάχη,  στο να κρατήσουμε το σύλλογο όρθιο, διότι τα οικονομικά δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Έχουμε τη στήριξη της περιφέρειας και μόνο , από εκεί και πέρα όμως,  χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να διακριθεί κάποιος αθλητής με αναπηρία.

Είναι ο μοναδικός σε όλη την περιφέρεια ιονίων νήσων. Έχουμε συμμετάσχει σε 3 παραολυμπιάδες. Ο Αριστοτέλης Μαρίνος  πήρε 2 μετάλλια. Θεώρησα να κάνω ένα σχόλιο και μέσα από την εκπομπή σας, δεν θα ήθελα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν, επειδή έχουμε μπει σε προεκλογική  περίοδο.

Κλείνοντας το δελτίο , λέω ό τι θα συμφωνήσω ότι πρέπει να προωθηθεί ο αθλητικός τουρισμός του νησιού, που   θα βοηθήσει πολύ την οικονομία.

Στην Κεφαλονιά πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε διεθνές τουρνουά στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Γιατί να μην μπορεί να γίνει και στο νησί μας ένα τέτοιο γεγονός;

Ο αθλητισμός  πρέπει να είναι προτεραιότητα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν  προεκλογικά,  θα πω ότι ίσως δεν  έγινε εσκεμμένα. Ίσως ήταν μία παράλειψη, αλλά μέχρι εκεί.

Η αυτοδιοίκηση  δεν είναι έτοιμη να υποστηρίξει πρωτοβουλίες για τον αθλητικό τουρισμό. Λείπουν οι υποδομές. Αίτημα πάγιο είναι ένα δημοτικό κολυμβητήριο. Είναι απαράδεκτο να μην έχουμε κολυμβητήριο, να πηγαίνουν οι ζακυνθινοί να αθληθούν. Το ακούω από πάρα πολλούς και πολλά χρόνια.

Σε πολλές συνεντεύξεις, συζητήσεις και στη διαβούλευση το είχαν φέρει ,  η απάντηση ήταν,  ότι θα ενταχθεί  σε κάποιο πρόγραμμα.

Η πόλη δεν είναι φιλόξενη. Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να την κάνετε στον κ. Φίλιππο  Βαρδακαστάνη , πρόεδρο του σωματείου   ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ ,  για να σας απαντήσει.  Η αλήθεια είναι, ότι η παιδία εδώ στο νησί, δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, όχι όλοι στον ίδιο κουβά. Από την εμπειρία μου,  όλα εξαρτώνται από την παιδία  μας, από το σπίτι μας και πως θα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και τι γνώσεις θα πάρουν».

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

«Συμμετείχαμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι, που για πρώτη φορά υπήρχε ελληνική συμμετοχή. Κατάφεραν οι 2 αθλητές μας και πήγαν στην 4 θέση και έχουν βάλει τις βάσεις για το Παρίσι.

Θα ήθελα  να ρωτήσω ,με το αθλητικό κέντρο στο Φιολίτι  τι γίνεται;  Θα ήθελα μία απάντηση επί του προκείμενου

Αυτός που έχει ασχοληθεί είναι  κ.Πάστρας Χρήστος, αντιδήμαρχος Αρτεμισίων. Είχε καταθέσει μελέτη για να ενταχθεί στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ . Από εκεί και μετά όμως δεν γνωρίζω».

  • Ο κ.Γιάννης Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος  του Αθλητικού Συλλόγου  Ατόμων με Αναπηρία «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ) μίλησε ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

Αναστάσιος Τζίμης : «Black Friday» με την ακρίβεια να πλήττει την αγορά και να ενισχύει τις αγορές μέσω διαδικτύου

«Η Πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει στοχευμένα το ελληνικό εμπόριο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»Ως «Black Friday» ορίστηκε για το έτος 2022 η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, η οποία σηματοδοτεί  και την έναρξη της εορταστικής περιόδου

Δεν πρόκειται για τακτικές εκπτώσεις αλλά προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Στα πλαίσια αυτά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, Τάσος Τζίμης,  προχώρησε σε ανακοινώσεις και διευκρινήσεις, ασκώντας παράλληλα κριτική στην Κυβέρνηση για την μέχρι σήμερα τακτική της απέναντι στις μικρές επιχειρήσεις . Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές, σημείωσε ,και συγκεκριμένα, 11/12/22 & 18/12/22,ενώ προαιρετική  είναι η λειτουργία των καταστημάτων στις 27/11/22.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Τζίμης, αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας, όπως  η λειτουργία των καταστημάτων μετά την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου να είναι  κλειστά και κάθε Δευτέρα απόγευμα ,δηλώνοντας με νόημα «είναι λίγοι αυτοί που χαλάνε  την αγορά». Επίσης ,μίλησε για την επίσκεψη στην Ζάκυνθο του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, αλλά όχι στον ΧΥΤΑ Ζακύνθου, καθώς και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρώντας ότι μόνο οι υγιείς και σωστές συνεργασίες μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα υπέρ των πολιτών.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ.Τζίμη, στο IonianRadio.gr (video)

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω