ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στα ξενοδοχεία – Πού κυμαίνονται οι μισθοί

Οι πιο περιζήτητοι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία για τη σεζόν

Αν και ο καιρός δεν μας αφήνει να το νιώσουμε, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι προετοιμασίες τόσο στην Αθήνα όσο και τα νησιά για τη σεζόν έχουν πάρει φωτιά! Ξενοδοχεία και καταλύματα αναζητούν προσωπικό ενόψει της αύξησης της κίνησης!

Ξεφυλλίζοντας εφημερίδες ή σελίδες στο διαδίκτυο για εύρεση εργασίας θα δει κανείς πολλές αγγελίες, οι μισές από τις οποίες αφορούν, σύμφωνα με έρευνα του travel.gr σε καμαριέρες. Ειδικότερα, από τις 400 περίπου αγγελίες των τελευταίων ημερών, οι 195, ζητούν καμαριέρες. Οι αμοιβές που προσφέρουν οι εργοδότες κυμαίνονται από 1.200 έως και 2.400 ευρώ τον μήνα, με παροχή διαμονής και διατροφής.

Οι περισσότερες αγγελίες που ζητούν καμαριέρες είναι για ξενοδοχεία και καταλύματα στην Αττική και σε νησιά των Κυκλάδων.

Επόμενη ειδικότητα με μεγάλη ζήτηση είναι εκείνη των ρεσεψιονίστ. Έχουν αναρτηθεί 91 αγγελίες σε όλη τη χώρα, με τις 50 να βρίσκονται στην Αττική. Κατά μέσο όρο, ο μισθός για τη σεζόν ανέρχεται στα 1.200 ευρώ τον μήνα για 8ωρη, 7ήμερη απασχόληση, διαμονή και ημιδιατροφή.

Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζει και η θέση του ξενοδοχοϋπαλλήλου, που αφορά σε πολλαπλά αντικείμενα, όπως σέρβις, υπεύθυνος μπαρ και εξυπηρέτηση πελατών. Οι περισσότερες από τις 52 διαθέσιμες αγγελίες αφορούν στην Αττική και στις Κυκλάδες. Οι μισθοί κυμαίνονται από 1.200 ευρώ έως 1.600 ευρώ τον μήνα, ως επί το πλείστον με διαμονή.

Τέλος, σεφ και μάγειρες παραμένουν περιζήτητοι με τους μισθούς τους να κυμαίνονται από 1.400 ευρώ έως 3.500 ευρώ.

Πηγή:in.gr

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω