ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το πολύτιμο συστατικό που ρίχνει την πίεση και προστατεύει την καρδιά – Ποια τρόφιμα το περιέχουν

Επιστήμονες εξηγούν τους λόγους που δε θα πρέπει να λείπουν από την καθημερινή μας διατροφή τα μούρα, τα μήλα, τα σταφύλια αλλά και το τσάι

Τι κοινό έχουν τα μήλα, τα μούρα, τα σταφύλια, η μαύρη σοκολάτα και το τσάι; Ήδη γνωρίζουμε ότι το καθένα από αυτά ξεχωριστά προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία, ο συνδυασμός τους όμως προστατεύει την υγεία της καρδιάς όταν καταναλώνονται καθημερινά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μια νεότερη ανασκόπηση περισσότερων από 150 μελετών από την Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας των ΗΠΑ, ένα μήλο, μερικά μούρα και δύο φλιτζάνια τσάι την ημέρα, περιέχουν συγκεντρωτικά περίπου 500mg φλαβονόλες, μια ένωση που ευνοεί τη λειτουργία της καρδιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω