ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Κορωνοϊός: Η σοβαρή διαταραχή που μπορεί να εκδηλωθεί έως και έξι μήνες αργότερα

Στα ήδη γνωστά συμπτώματα που μπορούν να εμφανιστούν μετά τη νόσηση με κορωνοϊό, νεότερη μελέτη φωτίζει ακόμα ένα λόγο που οι ιατροί θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση, ειδικά όσον αφορά τα παιδιά που νοσούν

Η ευρεία διασπορά του κορωνοϊού μπορεί να κρύβει ακόμα μια απειλή για την υγεία των ασθενών. Ειδικότερα και συγκριτικά με όσους νόσησαν με γρίπη, οι νοσήσαντες με κορωνοϊό παρουσιάζουν μεγαλύτερες πιθανότητες εκδήλωσης επιληπτικών κρίσεων ή επιληψίας εντός των επόμενων έξι μηνών από την αρχική νόσηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Neurology, ο κίνδυνος ήταν μεγαλύτερος για τα παιδιά από ό,τι στους ενήλικες, ενώ παράλληλα, αυτά τα συμπτώματα εμφανίστηκαν και σε άτομα που δε χρειάστηκαν νοσηλεία για τη λοίμωξη COVID-19.

 

Περισσότερα στο ygeiamou.gr

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω