Skip to main content

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Διονύσης Ακτύπης:«Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη!!!»

Πριν από περίπου 45 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την είσοδο της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ένα νέο σταυροδρόμι ξεδιπλώνονταν για την Ελλάδα.

Άμεσα από την είσοδό μας, καταφέραμε να έχουμε πρόσβαση σε χρηματοοικονομικά εργαλεία τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία μιας νέας, σύγχρονης χώρας, με καλύτερες υπηρεσίες και υποδομές, έγιναν μεγάλα έργα τα οποία άλλαξαν την Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.  

Η σχέση μας λοιπόν με την Ευρώπη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη. Μια σχέση που οφείλουμε όχι μόνο να προστατεύσουμε και να συντηρήσουμε, αλλά μια σχέση την οποία πρέπει να οικοδομήσουμε περαιτέρω, προβάλλοντας τις ελληνικές θέσεις με μόνο γνώμονα τα Εθνικά Συμφέροντα, όπως κάναμε όλα τα τελευταία χρόνια, που στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας, βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι γεγονός, ότι η αξιοπιστία της πατρίδας μας άλλαξε και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Η  ελληνική φωνή μετράει, δεν είμαστε  πλέον το μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη και αυτό έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητα όλων μας.

Εξού λοιπόν και η εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους πολίτες με θυμικό ή αδιαφορία αλλά με υπευθυνότητα και όραμα. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν τη σημαντικότητα του έργου που θα επιτελέσουν οι εκλεγέντες ευρωβουλευτές και πως στις Βρυξέλλες έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλές μάχες για την Ελλάδα.

Μάχες που πρέπει να δοθούν και να κερδηθούν με υπευθυνότητα, όραμα και σχέδιο για μια καλύτερη, θωρακισμένη και ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Η μόνη ισχυρή, σοβαρή και ρεαλιστική πρόταση είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κατεξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα, η Παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη, την κράτησε στην Ευρώπη και εγγυάται την πορεία της μέσα στην Ευρώπη.  

Την ώρα λοιπόν που το ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε μια σημαντική φάση επαναπροσδιορισμού και εξέλιξης, με σημαντικές αλλαγές σε γεωπολιτικό και γεωοικονομικό επίπεδο, πρέπει  να υπάρξει μια ισχυρή εθνική πρόταση η οποία θα θέτει στο επίκεντρο τα εθνικά συμφέροντα και τη βελτίωση της θέσης της Ελλάδος στο σύγχρονο αυτό περιβάλλον.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί όλα αυτά, είναι η Παράταξη η οποία μπορεί και επισημαίνει και τις αδυναμίες αλλά και τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Με ρεαλισμό και ειλικρίνεια, χωρίς τις ψευδαισθήσεις και τις ανέξοδες υποσχέσεις άλλων.

Χωρίς αμφιβολία, η επόμενη πενταετία θα είναι κρίσιμη για το μέλλον της Ένωσης και της χώρας μας και ως εκ τούτου καλώ όλους του πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να επιλέξουν την σταθερότητα, την ανάπτυξη και την συνέχιση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, αποδοκιμάζοντας τον λαϊκισμό και τις ψευδαισθήσεις.

Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να διεκδικήσει και να πετύχει ωφέλιμες πολίτικες για την πατρίδα μας σε κεντρικούς τομείς  όπως την Ευρωπαϊκή Αμυντική Πολιτική, την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη μετανάστευση και την ανταγωνιστικότητα.

Ζητήματα που όπως αντιλαμβανόμαστε αφορούν και  επηρεάζουν άμεσα τον πολίτη. Γι’ αυτό είναι κρίσιμο να υπάρξουν ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας και θα δουλέψουν σκληρά για μία πιο ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη.

Για όλους αυτούς τους λογούς, στις 9 του Ιούνη επιλέγουμε Σταθερότητα, επιλέγουμε Ασφάλεια, επιλέγουμε Ανάπτυξη.

Στηρίζουμε το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΚΤΥΠΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 

Δείτε επίσης

του Δημήτρη Τετράδη
"Συντονιστείτε"