ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζακύνθου για την δημιουργία νέου ψηφοδελτίου

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ

«Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση η σύμπραξη των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ  αλλά και μελών της δήθεν ανεξάρτητης “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ” για την δημιουργία κοινού ψηφοδελτίου για τις  τοπικές εκλογές του 2023.

Οι δυνάμεις αυτές συμφωνούν στην ουσία της  αντιλαϊκής πολιτικής που υλοποιείται στον Δήμο μας , με τον Κλεισθένη και την “ανταποδοτικότητα”,  συμφωνούν στις ιδιωτικοποιήσεις , στην  διάλυση σε ότι υπηρεσία έχει απομείνει δημόσια , για παράδειγμα όλοι μαζί  ψήφισαν το εργοστάσιο διαχείρισης των απορριμάτων στον Λίβα ή το κλείσιμο του ΚΕΠ του Αγίου Λουκά.  

Είναι οι δυνάμεις αυτές που κρύβονται πίσω από τη λέξη “αυτοδιοίκηση” υπηρετώντας και εξειδικεύοντας την κεντρική πολιτική των κομμάτων τους και ως εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Στην πράξη στηρίζουν την φορομπηξία   και την πολλαπλή φορολόγηση των λαϊκών  οικογενειών του νησιού μας. Ειδικά σε αυτόν το δύσκολο χειμώνα με την αύξηση των τιμών όλων των βασικών αγαθών αλλά και των καυσίμων και των λογαριασμών ρεύματος, ο λαός μας θα πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη με όλους τους τρόπους, να αγωνιστεί και  να διεκδικήσει ότι του αξίζει βάζοντας όλους αυτούς που του υπονομεύουν τη ζωή του  στο περιθώριο»

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω