ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Φάκελος Ζακύνθου: Παρέμβαση του Κρίτωνα Αρσένη σχετικά με το κλειστό «Ναυάγιο»

*Γράφει ο Τσουκαλάς - Μανιάτης Γεώργιος

20/04/2023

Οι ενέργειες του Κρίτωνα στη Βουλή υπέρ των Κατοίκων 

Ο Κρίτων Αρσένης κατέχει αρκετές «πρωτιές» αναφορικά με το Σκάνδαλο των Σκανδάλων. Ήταν ο πρώτος πολιτικός που ασχολήθηκε με το ζήτημα συστηματικά και μεθοδικά, καταθέτοντας πληθώρα ερωτήσεων σε όλους τους αρμόδιους – εμπλεκόμενους υπουργούς, κατά τα τελευταία χρόνια. Οι κοινοβουλευτικές του ενέργειες βοήθησαν σημαντικά να «ξετυλιχτούν» στα μάτια της κοινής γνώμης, πολλές από τις συνιστώσες αυτής της Εθνικής Υπόθεσης. 

Περί των δράσεων του Κρίτωνα στη Βουλή για το Σκάνδαλο της Ζακύνθου, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικώς εδώ:

https://zantetimes.gr/123499/georgios-tsoukalas-maniatis-fakelo/2022/10/31/  ,   https://www.zantepress24.gr/index.php/more/articles/2973-fakelos-zakynthou-oles-oi-koinovouleftikes-energeies-tou-kritona-arseni-gia-to-skandalo-ton-skandalon 

Ο Κρίτων συνέδεσε το Qatar-Gate με το Navagio-Gate

Ήταν ο πρώτος πολιτικός που συνέδεσε αυτά τα δύο Σκάνδαλα. Το έκανε με μία ιστορική ανάρτηση του στα social media, στις 10 Δεκεμβρίου 2022, η οποία ανέφερε:

«Το Κατάρ φέρεται να δωροδόκησε για να πάρει το Μουντιάλ. Η κ. Καϊλή ανακρίνεται με την κατηγορία πως δωροδοκήθηκε για να δώσει στο Κατάρ τη στήριξή της στην ευρωβουλή»

«Ο εμίρης του Κατάρ κατέχει με απάτη -σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών- το 15% της Ζακύνθου...» 

Μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση του βουλευτή στη Β2΄ Εκλογική περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΜέΡΑ25, στον ακόλουθο σύνδεσμο:  

https://www.facebook.com/photo/?fbid=551812613429382&set=a.338702974740348

Ο Κρίτων συνέδεσε το κλειστό «Ναυάγιο» με την Απάτη του Εμίρη του Κατάρ

Στις 31 Μαρτίου 2023, ο Κρίτων κάνει, ακόμη μία, αναφορά στο Σκάνδαλο της Ζακύνθου, μέσα στη Βουλή. Γίνεται ο πρώτος πολιτικός που συνδέει το κλείσιμο του τουριστικού αξιοθέατου με την Απάτη της παράνομης πώλησης 14.500 στρεμμάτων στο Κατάρ, εκτάσεις της Ορεινής Ζακύνθου εντός των διοικητικών ορίων τεσσάρων (4) χωριών, στην ευρύτερη περιοχή του «Ναυαγίου».

«Προχωράνε, όμως, σε ένα γνωστό θέμα και του κ. Γεωργιάδη, τα σχέδια για το Ναυάγιο. Τη μεγάλη «επένδυση» αυτού του…φερόμενου ως Εμίρη του Κατάρ. Λοιπόν, εδώ πέρα πλέον, κλείνουν την παραλία, αποκλείουν τον κόσμο - πάλι έχουμε κινδύνους κατολισθήσεων κτλ - προκειμένου να φτάσουν τους πολίτες στη Ζάκυνθο να λένε ας το πάρει επιτέλους ο Εμίρης, δεν πειράζει, ας το πάρει κι ας λέει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι είναι Απάτη…ας το πάρει, ας το πάρει να ανοίξει το Ναυάγιο. Δε θα περάσουν όλα αυτά.»

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο της ομιλίας του Κρίτωνα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=p7EebDCyemc

*Τσουκαλάς – Μανιάτης Γεώργιος, καταγόμενος από την Αναφωνήτρια Ζακύνθου

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Blog Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις σε blog.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω